Medicul care-si bate joc de Covid s-a pricopsit cu virusul in sectie

9702
Razvan Constantinescu
Razvan Constantinescu

@ Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat astazi aparitia unui nou focar Covid la sectia de Gastroenterologie a Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi @ Aici lucreaza medicul Razvan Constantinescu unul dintre cei mai aprigi contestatari ai versiunii oficiale privind Covid 19 @ „Gripa pentru prostii isterizati. Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal”, a postat Razvan Constantinescu

Focar de Covid 19 in sectia de gastroenterologie a Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi acolo unde lucreaza unul dintre cei mai aprigi contestatori ai versiunii oficiale privind pandemia si anume medicul Razvan Constantinescu. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat astazi ca un numar de 7 cadre medicale de la aceasta sectie de gastroenterologie au fost depistate pozitiv la testul Covid 19. Cadrele medicale ar fi luat virusul de la pacienti. „Cadrele medicale pozitive au fost contacţi ai unor pacienţi pozitivi. Prin urmare, pozitivii au fost izolaţi la domiciliu iar contacţii direcţi plasaţi în carantină. Ancheta rămâne deschisă”, a transmia Directia de Sanatate Publica.

Potrivit unor surse Razvan Constantinescu nu se numara printre cadrele medicale care au fost infectate. Dupa cum spuneam mai sus acesta ramane unul dintre cei mai vehementi „contestatari Covid”. In luna februarie cand romanii sa pregateau sa intre in izolare la domiciliu, la inceputurile pandemiei Razvan Constantinescu radea de cei care poarta masca de protectie si se oferea sa se infecteze cu virusul Covid 19 pentru a demonstra ca se exagereaza mult in legatura cu consecintele  infectiei asupra oamenilor. „Gripa pentru prostii isterizati. Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal”, a postat pe Facebook, Razvan Constantinescu.

Mai multe detalii despre pozitia lui Constantinescu am prezentat in articolul cu titlul Coronavirus: „Imbecili care umbla cu chilotei pe nas”. Un medic iesean arunca in aer isteria virusului”, publicat in data de 25 februarie 2020. Dupa aceea, Razvan Constantinescu a facut si alte postari pe Facebook ironizand ”isteria Covid”. Acum, virusul a ajuns si in sectia de spital unde lucreaza. Vom vedea daca-si va schimba opinia.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. imbecilul ar trebui sa raspunda pentru neluarea masurilor de prevenire.
    sigur, cadrele medicale au primit ordin de la dobitoc sa nu stea cu chiloteii pe nas la el in clinica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.