Verdictul testului ADN. Fostul deputat Movilă are un copil din flori

6289
Petru Movila si un copil
Petru Movila si un copil

@ Analizele ADN au stabilit că fostul deputat PMP, Petru Movilă este tatăl copilului născut de Carmen Mariana Diaconu, în noiembrie 2019 @ Asta in condițiile in care Petru Movila este casatorit din anul 2011, cu medicul Raluca Neagu de la Spitalul Sfântul Spiridon

Deputatul Petru Movilă este tatăl copilului nascut in noiembrie 2019 de avocata Carmen Mariana Diaconu. Acesta este rezultatul testului ADN efectuat in luna martie anul acesta de Institutul de Medicină Legala Iași. Potrivit unor surse din medicina legala, Petru Movila este tatal acestui copil intr-o proportie de 99,9 la suta. Concluziile analizei ADN urmeaza sa ajunga la Judecatoria Iasi, pentru a fi depus la dosarul de paternitate deschis de Carmen Mariana Diaconu iar instanta va decide in consecintă (vezi aici). In articolul cu titlul „Dosarul deputatului Movilă chemat la instanță de fosta amantă să recunoscă copilul: primul termen”, publicat pe 18 februarie 2021 am aratat ca avocata Carmen Diaconu l-a chemat in judecata pe fostul deputat Petru Movila pentru ca acesta sa recunoasca paternitatea copilului nascut in noiembrie 2019.

Au avut o relație

Avocata a aratat ca a avut  o relatie amoroasa frumoasa cu Petru Movila din care a rezultat un copil. „Am avut o relaţie frumoasă, din care a rezultat un copil frumos, pe care nu a vrut să îl recunoască. Viaţa ne-a adus împreună şi sunt convinsă că îl iubeşte pe copilul nostru, dar, dat fiind statutul public, probabil de aceea nu îl recunoaşte. Altă explicaţie nu găsesc“, a  spus Carmen Diaconu pentru un alt ziar local. Carmen Diaconu a solicitat efectuarea testului ADN iar Movila a fost de acord. Urmatorul termen de judecata in procesul de paternitate deschis de Carmen Diaconu este de 21 mai. Pana atunci, IML Iasi trebuie sa trimita rezultatele testului de paternitate finalizat pe 29 martie a.c. Petru Movila este casatorit din 2011 cu Raluca Neagu, medic la Spitalul Sfântul Spiridon. Carmen Diaconu nu este casatorita. Petru Movila nu a raspuns la telefon. Am incercat sa obtinem un punct de vedere de la acesta legat de rezultatul testului de paternitate.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.