S-a stabilit prima rundă din războiul dintre Maricel Popa şi Vasile Cîtea! Uite când va avea loc! (EXCLUSIV)

712
Maricel Popa si Vasile Citea
Maricel Popa si Vasile Citea

@ S-a stabilit prima rundă din războiul dintre Maricel Popa şi Vasile Cîtea @ Astfel, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit ca primul termen al procesului penal de lovire să aibă loc pe data de 5 octombrie 2023 @ Amintim că, recent, procurorii l-au executat pe Vasile Cîtea, fostul boxer fiind acuzat acum că l-ar fi lovit pe Maricel Popa, ex-şeful PSD Iaşi

S-a stabilit prima rundă din războiul dintre Maricel Popa şi Vasile Cîtea. Aşadar, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit ca primul termen al procesului penal de lovire să aibă loc pe data de 5 octombrie 2023.

Amintim că, recent, procurorii l-au executat pe Vasile Cîtea, fostul boxer fiind acuzat acum că l-ar fi lovit pe Maricel Popa, ex-şeful PSD Iaşi.

 

Deputat PSD Iaşi, acuzat că l-a bătut pe Maricel Popa în sediul partidului!

 

În urmă cu aproximativ 2 ani, în ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, întâlnire care a avut loc la Hotel Coroana din Târgu Frumos, președintele organizației, senatorul Maricel Popa a declarat că a fost strâns de gât de secretarul organizatiei, deputatul Vasile Cîtea, fost campion la box. Incidentul ar fi avut loc in sediul organizatiei judetene al PSD Iasi, de pe bulevardul Ștefan cel Mare, din municipiul Iași.

În acea ședință, Popa a arătat și poze să probeze agresiunea la care ar fi fost supus.Tot atunci, Maricel Popa a propus inlocuirea lui Cîtea din functia de secretar. Un număr de 60 de membri a CEX dintr-un total de 80 au votat pentru schimbare lui Cîtea. În locul său a fost numit Bogdan Cojocaru, un apropiat al lui Popa. Zilele trecute acelasi Cojocaru i-a luat locul lui Popa la sefia PSD Iasi, dupa ce conducerea centrala i-a spus senatorului să facă un pas în spate.

 

De unde a izbucnit scandalul

 

Conflictul dintre Vasile Cîtea și Maricel Popa durează din octombrie 2020, cand au fost întocmite listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Aşadar, Maricel Popa ar fi vrut sa-l inlature pe Vasile Cîtea, aflat acum la al doilea mandat, de pe un loc eligibil la Camera Deputatilor. Maricel Popa se afla pe primul loc la Senat, acesta fiind urmat de Camelia Gavrila, cea care a candidat din partea partidului pentru postul de primar al municipiului Iasi.

La Camera Deputatilor lista era deschisa de Cristian Stanciu, acesta fiind urmat Bogdan Cojocaru, Dumitru Pantazi (fostul primar de la Pascani), Marian Serbescu (fost prefect), Ionut Campeanu, Bogdan Crucianu, Mihai Mihalache (fostul primar de la Schitu Duca) si Bogdan Balaniscu. Ulterior, facand un lobby separat la Bucuresti, Cîtea, finul său, Marius Ostaficiuc, si Vasile Toma au reușit sa schimbe total lista propusa de Popa, obtinand locuri eligibile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.