Minora de 11 ani din Pascani traficata de niste indivizi din Bacau

3041

@ Copila care iesise dintr-un centru de plasament din Pascani a fost acostata pe strada Marius Ciprian Varzar care a sedus-o dupa care a dus-o la Bacau unde a obligat-o se se prostitueze si sa cerseaca @ La Bacau a fost preluata de asemenea de alti indivizi care de asemene au traficat-o

O copila de 11 ani fugita dintr-un centru de plasament din Pascani a fost acostata de un individ pe nume Marius Ciprian Varzar care a imbatat-o, a sedus-o dupa care a dus-o la Bacau si a obligat-o sa se prostitueze.  Fata a fost data disparuta in ziua de 14 august 2017 si a fost gasita in timp ce se prostitua de Jandarmi. ‘In seara zilei de 14 august 2017, o minora, la acea data in varsta de 11 ani, internata in cadrul unui complex de Servicii Sociale din municipiul Pașcani, s-a sustras  upravegherii personalului de specialitate și a parasit fara aprobare incinta centrului, fiind acostata pe o strada din apropiere de catre inculpatul in varsta de 33 ani’’, se arata intr-un comunicat de presa al DIICOT.

Dupa aceea individul a imbatat-o, a facut sex cu ea dupa care a dus-o cu trenul la Bacau dupa care a obligat-o sa se prostitueze. ‘’Inculpatul a determinat-o pe victima minora sa consume bauturi alcoolice, iar ulterior i-a facut promisiuni romantice și a intreţinut raporturi sexuale cu aceasta. Urmare a consumului de bauturi alcoolice, minora in varsta de numai 11 ani, si-a pierdut cunoștinta, stare din care și-a revenit abia in dimineata zilei urmatoare, cand a acceptat propunerea inculpatului de a se urca intr-un tren care urma sa ii duca pana in municipiul Bacau. Ulterior, inculpatul a constrans-o la raporturi sexuale și a obligat-o, de asemenea, ca in timpul zilei sa cerșeasca in apropierea a doua supermarketuri din zona autogarii, iar seara, sa intretina raporturi sexuale contra cost cu mai multi barbati pe care acesta i-a racolat’’, se mai arata in comunicatul DIICOT.

Prostituata si la Roman

Dupa aceea minora a reusit sa scape de Varzar dar a fost racolata de Ioan Dobrin zis Cichi de 20 de ani si de concubina acestuia o minora de 14 ani care de asemenea au dus-o la Roman unde au pus-o de asemenea sa se prostitueze. ‘’In perioada urmatoare minora a fost determinata sa întretina raporturi sexuale contra cost cu mai multi barbati, de fiecare data fiind însotita de catre minora în vârsta de 14 ani și de catre o alta persoana de sex feminin. Cele doua, la rândul lor practicante ale prostitutiei, aveau rolul de a o supraveghea direct pe victima minora, discutau cu clientii interesati de serviciile acesteia și încasau în avans sumele de bani platite de aceștia. Sumele de bani încasate în schimbul serviciilor sexuale oferite de catre persoana vatamata erau remise inculpatului D. I. Regimul de exploatare la care a fost supusa minora a luat sfârșit la data de 2.09.2017, atunci când un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Judetului Neamt a depistat-o’’, a mai aratat DIICOT.

Varzar si Dobrin au fost arestati ieri de Tribunalul Bacau la propunerea procurorilor DIICOT. In acelasi dosar a mai fost arestat si Ciprian Lacatusu zis Dinaur care a recolat de asemenea o minora din Gara Iasi si a obligat-o sa se prostitueze la Bacau.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.