Politisti SAS batuti de luptatori K1 la comanda sefului lor. Ancheta bomba la IPJ Iasi. Video

15391
politisti SAS la antrenament cu luptatori K1

@ Scandal de proportii la Serviciul de Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi unde mai multi angajati reclama abuzurile sefului lor Costel Schiopu @ Dezvaluirea.ro va prezinta o filmare in care se vede clar ca la un antrenament, politistii SAS Iasi sunt batuti de luptatori profesionisti K1, adusi chiar de seful lor care asista nepasator la tot ceea ce se petrece

Situatia incredibila la Serviciul de Actiuni Speciale (‘’Mascati’’) din cadrul IPJ Iasi unde politistii sunt batuti si umiliti la antrenamente de luptatori K1 adusi chiar de seful lor. Dezvaluirea.ro prezinta atasat la acest articol, un material video filmat chiar de unul dintre politisti care a asistat la astfel de scene de violent extrema care s-au petrecut la unul din antrenamentele SAS. Se poate vedea clar ca politistul SAS este lovit impotriva regulamentelor de luptatorul K1 iar Costel Schiopu asista nepasator la aceasta scena. Asta in conditiile in care o vatamare a unui politist la un astfel de antrenament ar fi considerat accident de munca.  Potrivit unor surse din cadrul SAS Iasi, in urma acestor antrenamente multi politisti au fost vatamati, au suferit rani la cap, la maini si la picioare. Aceleasi surse din cadrul SAS mai arata ca Schiopu face acest lucru pentru a le dovedi celor de care vrea sa scape ca sunt slab pregatiti si astfel ar avea argument sa i transfere in alte structuri ale Politiei. De altfel, in filmul pe care il prezentam se poate vedea cum unul dintre politisti ii reproseaza lui Schiopu tratamentul impotriva regulamentului, din sala de antrenamente. Reactia politistului vine dupa ce un coleg de-al sau este lovit dur cu pumnii si picioarele, peste tot, de luptatorul K1. ‘’Ce p.mea mai. Lucrurile acestea nu trebuie sa se intample. Daca asa ceva trebuie sa intample la SAS insemna ca suntem toti niste prosti. Am 20 de ani de SAS eu asa ceva nu am vazut. Poti sa ma transferi unde vrei tu eu cu asa ceva nu pot fi de acord’’, ii spune politistul lui Schiopu.

In plus, li se impune politistilor sa faca antrenamente la o sala de culturism care ar apartin unui prieten al lui Schiopu. In film, Schiopu este personajul cu chelie, care sta jos pe un scaun, cu fata la ringul de antrenament si cu si spatele la cel care filmeaza.

Ancheta la IPJ Iasi

Potrivit agentiilor centrale de presa situatia de la SAS Iasi a fost adusa si la cunostinta sefilor din Ministerul de Interne care a demarat deja o ancheta. Politistii SAS Iasi au semnat o petitie comuna in care au semnalat aceste abuzuri. „A inceput sa ne ameninte sa mergem la acea sala, ca vom fi mutati cate doua luni la tara si repeta in mai multe circumstante, sedinte sau adunari ale structurii sau cand prindea pe fiecare pe hol (…) sa mergem la o sala de barbati! De aici pana la declansarea conflictului nu a fost decat un pas, acesta incepand sa aiba un comportament agresiv si un limbaj trivial <nu aratati ca niste barbati> „, se arata in scrisoarea luptatorilor SAS Iasi, publicata de Mediafax (vezi aici).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.