Lovitură pentru un membru al lumii interlope ieşene! Judecătorii nu au avut milă de data aceasta! FOTO

1916
Constantin Vandam si masina Porche
Constantin Vandam si masina Porche

@ Lovitură de teatru în cazul lui Vandam Constantin @ Magistraţii au decis menţinerea arestului preventiv în ceea ce îl priveşte pe membrul lumii interlope din Iaşi @ Vandam a fost trimis recent în judecată sub acuzaţia de tentativă de omor

 

Lovitură în cazul lui Vandam Constantin! Magistraţii ieşeni au decis menţinerea arestului preventiv în ceea ce îl priveşte pe membrul lumii interlope din Iaşi.

„Instanţa respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Vandam Constantin. Definitivă”, au precizat ieri judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

Lovitură în cazul lui Vandam Constantin

Amintim că, recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au decis trimiterea în judecată a lui Vandam Constantin, alături de un amic de-al său. Principala acuzaţie din acest caz este cea de tentativă de omor.

Judecătorii ieşeni l-au băgat după gratii pe interlopul acuzat de tentativă de omor. După un scandal cu focuri de armă, în trafic, Vandam Constantin spera că va rămâne în libertate. Totuşi, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis contestaţia formulată de anchetatori în cazul lui Vandam Constantin.

Atac în stil mafiot, în Iaşi

După ce a fost plasat iniţial în arest la domiciliu de Curtea de Apel Iaşi, în dosarul în care este acuzat că ar fi tras cu pistolul către doi rivali, Tribunalul Iași a respins mai apoi cererea de arestare a lui Vandam Constantin și în dosarul în care este acuzat ca a vrut să-şi omoare un rival, să-l calce cu mașina.

Conform anchetatorilor, pe 2 martie 2023 in jurul orei 16.00, clanurile interlope s-ar fi întâlnit şi ar fi izbucnit un conflict spontan. Oamenii legii au spus că, la un moment dat, Vandam Constantin a urcat la volanul unui bolid marca BMW şi a demarat spre locul în care se afla Dragoş Ştefan P., care a apucat totuşi să se ferească.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.