Ciolacu și greii PSD descind la Iași. Pun țara la cale într-un han din Târgu Frumos

3795
Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si altii
Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si altii

@ Președintele PSD, Marcel Ciolacu va veni la Iași, însoțit de Paul Stănescu, de secretarul general al partidului și de ministrii Finantelor si Agriculturii @ Întâlnirea va avea loc vineri la prânz la restaurantul Coroana din Târgu Frumos @ De asemenea, Marcel Ciolacu va vizita SC Antibiotice SA si Kosarom

Greii PSD descind vineri la Iași în frunte cu liderul lor, Marcel Ciolacu. Președintele PSD va veni la Iași însoțit de Paul Stănescu, de secretarul general al partidului dar și de ministrul Agricuturii, Adrian Ionuț Chesnoiu și de ministrul Finanțelor, Adrian Câciu. La întâlnirea care va avea loc incepand cu orele prânzului la restaurantul Coroana din Târgu Frumos au fost invitați, primarii PSD, oameni de afaceri, parlamentari și alți militanti ai formatiunii politice. ‘’Din câte am inteles eu se vor dezbate problemele din domeniul agricol dar unii colegi vor vrea sa discute si unele chestiuni legate de tensiunile din organizatie’’, a declarat un primar PSD.

Practic, in prezent organizatia este scindată între Maricel Popa și parlamentarii partidului. Tensiunile au aparut in momentul in care au fost intocmite listele de candidati pentru Camera Deputatilor si Senat. Popa a incercat sa-si impune oameni fideli dar listele au fost rasturnate de lobby-ul facut la Bucuresti de actualii parlamentari Vasile Cîtea, finul său Marius Ostaficiuc si Vasile Toma. Aceștia au reusit sa-i inlature de pe liste pe oamenii lui Popa si sa obtina locuri eligibile. Tensiunile dintre cele două tabere sunt atât de mari incat s-a ajuns si la agresiune fizica. Citeste și ‘’Șeful PSD Iași ‘’boxat’’ în sediul partidului de un coleg deputat. ‘’M-a strâns de gât’’.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.