A vrut să dea şpagă pentru a scăpa de dosarul penal! Şoferul a fost condamnat în urma incidentului!

285
bani la politist-1
bani la politist-1

@ Cristi Theodor Coman (31 de ani) a fost pedepsit după ce a fost acuzat că ar fi vrut să dea şpagă pentru a scăpa de dosarul penal cercetat pentru comiterea infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice @ Asta, după ce, pe 11 februarie 2023, în jurul orei 1:30, C.T.C. a condus autoturismul marca Dacia Logan pe DC 140, sectorul 2 Focuri, şi agenţii de Poliţie care l-au oprit în trafic, constatând că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi l-au dus la Spitalul Orăşenesc Hârlău, unde acesta a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

A vrut să dea şpagă pentru a scăpa de dosarul penal! Şoferul a fost condamnat în urma incidentului! Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Cristi Theodor Coman (31 de ani, din Bucureşti) la 2 ani şi 5 luni de închisoare, cu suspendare, pentru dare de mită şi refuz de prelevare de mostre biologice.

Asta, după ce, pe 11 februarie 2023, în jurul orei 1:30, bucureşteanul Cristi Theodor Coman a condus autoturismul marca Dacia Logan pe DC 140, sectorul 2 Focuri, iar, după ce agenţii de Poliţie care l-au oprit în trafic, au constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi l-au condus la Spitalul Orăşenesc Hârlău, unde acesta a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Agentul de Poliţie a refuzat mita de la bucureştean

Oamenii legii au afirmat că, după conducerea la sediul Postului de Poliţie Focuri în vederea întocmirii actelor penale şi pentru eliberarea dovezii privind reținerea permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare, Cristi Theodor Coman i-a adresat agentului de Poliţie solicitarea de a-i fi restituit permisul de conducere, în schimbul unei sume de bani, motivând că are nevoie pentru domeniul în care lucrează.

Agentul de poliţie a refuzat oferta şi a sesizat Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi. „Pe 15 februarie 2023, în intervalul orar 10:18-11:15, C.T.C. a fost prins în flagrant când a remis suma de 2.800 de lei agentului din cadrul Postului de Poliţie Focuri, pentru a îndeplini un act contrar atribuţiilor sale de serviciu, respectiv pentru a-i înapoia permisul de conducere ridicat pentru săvârşirea infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice, precum şi pentru distrugerea actelor procedurale întocmite”, au susţinut anchetatorii ieşeni.

Cristi Theodor Coman a fost reţinut după incident

Procurorul de caz a pus în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită si a dispus reținerea bucureşteanului Cristi Theodor Coman pentru 24 de ore.

Mai apoi, ieşeanul a fost trimis în judecată pentru acuzaţiile amintite. De remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.