Femeile și jocurile de noroc – Cât de predispuse sunt femeile la divertisment?

219
femeile si jocurile de noroc
femeile si jocurile de noroc

În timp ce jocurile de noroc online se dezvoltă într-un ritm rapid, s-a observat că femeile și-au sporit prezența la evenimentele de jocuri de noroc. Obiceiurile femeilor la jocuri de noroc sunt foarte diferite de cele ale bărbaților. Mai mult, femeile au o preferință diferită pentru jocurile de noroc decât bărbații. Cu toate acestea, femeilor le place jocurile de noroc și numărul jucătorilor de sex feminin a crescut recent? Vom încerca să răspundem la aceste întrebări pe baza rezultatelor studiilor efectuate în ultimii 10-15 ani.

Cercetarea obiceiurilor de jocuri de noroc

Începând cu anii 1940, au existat multe studii privind comportamentul femeilor în ceea ce privește jocurile de noroc. În special, marea majoritate a acestor studii au fost efectuate de bărbați, astfel încât rezultatele nu pot fi considerate 100% corecte, deoarece cercetătorii au luat obiceiurile masculine în ceea ce privește jocurile de noroc ca punct de plecare. Studiile recente efectuate independent de Samantha Thomas și Michelle L. Malkin, de exemplu, au ajuns la concluzii foarte diferite față de cele raportate anterior.

O caracteristică importantă a comportamentului femeilor în ceea ce privește jocurile de noroc, este că preferă jocurile cu un element social. Chiar dacă favorizează sloturile, merg la cazinouri cu o companie pentru a profita la maximum de distracție. Deci, iată câteva motive pentru care femeile preferă jocurile sociale:

  • Nu le place concentrarea solitară atunci când trebuie să dezvolte strategii complexe de pariere pe cont propriu pentru a obține rezultate. Deci, femeile aleg jocuri care oferă o experiență de grup.
  • Plăți mai mari. Femeile preferă să joace jocuri jackpot capabile să ofere plăți foarte mari.
  • Scopuri distractive. Printre multitudinea de jocuri de cazino, sloturile se remarcă prin simbolurile lor colorate și valoarea foarte mare a divertismentului, deci nu este de mirare că multe femei adoră sloturile.
  • Sesiuni de jocuri scurte. În timp ce bărbații pot rămâne cufundați în joc ore întregi, femeile cer o experiență mai variată.
  • Joc simplu. Cu reguli simple de joc și un joc simplu, Jocurile keno și bingo atrag multe femei predispuse la jocuri de noroc.

Deci, în timp ce bărbații au preferat timp de secole jocurile axate pe abilități, cum ar fi blackjack sau poker, femeile au gravitat spre jocuri mai simple și mai distractive, cum ar fi sloturile și keno. Cu toate acestea, ceea ce este clar este că, odată cu răspândirea cazinourilor online, făcând jocurile de noroc foarte accesibile, numărul femeilor care joacă jocuri de cazino a crescut semnificativ în ultimii ani.

Reacția femeilor la pierderea unui joc

În special, femeile nu vin la cazinouri pentru a-și arăta abilitățile altor oameni. Ele au de fapt multe scopuri diferite pentru a vizita unitățile de jocuri de noroc. Mai mult, conform cercetărilor recente AGRC, femeile și bărbații reacționează foarte diferit la pierderi. Astfel, bărbații sunt mai predispuși să experimenteze dezamăgire și furie dacă unul sau mai multe pariuri sunt pierdute. La rândul lor, femeile au mai multe șanse să fie triste sau anxioase atunci când pierd. Din fericire, platformele moderne de iGaming cu bonusurile și recompensele lor pot reduce efectele negative ale pierderii. Deci, prin obținerea unui bonus Frank casino, un jucător poate să își extindă în mod semnificativ sesiunea de joc și să-și reducă neplăcerea din cauza unei posibile pierderi.

Concluzie

Deși există multe studii cu rezultate destul de contradictorii – mai ales atunci când cercetătorii nu iau în considerare generațiile de jucători, deoarece femeile „baby boomers” și femeile din generația Z au atitudini diferite față de jocurile de noroc – ceea ce este clar este că femeile se bucură de cazinouri diferit. Astfel, femeile reacționează diferit atât la greșeli, cât și la tacticile de marketing ale cazinourilor. Este probabil ca, odată cu preponderența cercetărilor efectuate de femei, această problemă va fi examinată și mai bine în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.