DNA pe urmele șpăgilor de la RAR. Sechestru pe averea șefului de la ITP-uri

11625
Dragos Mandache
Dragos Mandache

@ În dosarul în care  Dragoș Mandache, coordonator zonal al departamentului ITP din cadrul RAR Iași a fost trimis in judecată, procurorii anticoruptie au instituit sechestru pe avere @ Mandache este acuzat că ar fi primit mită de la Ionuț Verman, inspector ITP in Bârlad

Dosarul în care Dragoș Mandache, coordonator zonal al departamentului ITP din cadrul RAR Iași a fost trimis in judecata pentru luare de mită a ajuns in faza in care se discuta despre sechestrul pe avere instituit de procurorii DNA. Astfel, DNA Iasi a pus sechetru pe averea lui Mandache pana la concurenta sumei totale primite de acesta sub forma de mită. Acesta este acuzat ca a primit Ionuț Verman, un inspector ITP din Bârlad sumele de 12.000 euro și 10.000 lei pentru: „a soluționa într-o manieră favorabilă o sesizare referitoare la încălcarea reglementărilor privind inspecția tehnică periodică a vehiculelor în stația unde acesta își desfășura activitatea” si alte abateri”.

Cosmin Daogaru
Cosmin Daogaru

Declaratia lui Verman este sustinuta de un alt inspector ITP si anume Cosmin Daogaru, finul lui Verman. Atât Ionut Verman cat si Cosmin Daogaru dar si Mandache au fost arestati dupa descinderile efectuate de DNA in acest dosar. Dragoș Mandache a contestat masurile asiguratorii instituite de DNA iar judecatorii vor analiza cererea pe 7 iunie (vezi aici).

DNA Iași a intrat in Mafia RAR- samsari de masini: 7 arestați aseară. Sute de ITP-uri false

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.