I-a căzut cu tronc şi nu s-a lăsat până nu şi-a satisfăcut toate fanteziile cu femeia! Soţul ei a asistat la toată scena!

67768
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ I-a căzut cu tronc şi nu s-a lăsat până nu şi-a satisfăcut toate fanteziile cu femeia @ Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Silviu Gabriel Sarion, pentru viol, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe

I-a căzut cu tronc şi nu s-a lăsat până nu şi-a satisfăcut toate fanteziile cu femeia! Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Silviu Gabriel Sarion, pentru viol, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe.

Urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Nu s-a lăsat până nu şi-a satisfăcut toate fanteziile cu ea!

 

La mijlocul lunii trecute, Silviu Gabriel Sarion a intrat în atenţia anchetatorilor ieşeni. Oamenii legii au susţinut că individul ar fi dat buzna în miez de noapte peste un cuplu și ar fi violat-o pe femeie în timp ce amenința bărbatul.

„A fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de o persoană sub aspectul comiterii în concurs real a unor infracţiuni de violare de domiciliu, viol şi lovire sau alte violențe. Pe 16 octombrie 2023, în intervalul orar 00.10 – 00.32, inculpatul ar fi pătruns fără drept în locuința din municipiul Iaşi a doi concubini, împrejurare în care ar fi ameninţat-o cu un briceag un bărbat, iar, la solicitarea acestuia, ar fi refuzat să părăsească locuința.

În continuare, inculpatul ar fi întreţinut prin constrângere un raport sexual cu concubina bărbatului anterior menţionat, în prezenţa acestuia. După aproximativ 2-3 minute, concubinul ar fi folosit un obiect contondent în vederea îndepărtării inculpatului, însă ar fi fost deposedat de inculpat, care ar fi folosit obiectul contondent pentru a-l lovi de două ori în zona capului, provocându-i leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au susţinut anchetatorii.

 

Silviu Gabriel Sarion a fost încătuşat

 

Pe 18 octombrie 2023, s-a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 de ore, iar, ulterior, magistratul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a dispus arestarea preventivă a individului pentru o durată de 30 de zile.

„Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţia de nevinovăţie”, au transmis anchetatorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.