Dezvoltatori interlopi, reglari de conturi pe Legile Mafiei. „Diavolul” l-ar fi santajat pe Vanea prietenul lui Talaba

61677
montaj Vanea Caruntu retinereTrocin Pacurari
montaj Vanea Caruntu retinereTrocin Pacurari

@ Barbatul care ar fi fost santajat de Andrei Trocin zis „Diavolul” se numeste Vanea Caruntu si este dezvoltator imobiliar, acesta ridica case in zona Bucium @ Si Andrei Trocin a investit in imobiliare in municipiul Iasi, acesta a ridicat blocuri @ Vanea Caruntu este prietenul  lui „Talaba” si a fost martor cand Holban s-a batut in ianuarie 2018, intr-un club din Iasi cu politistul Iulian Dumitras

Cei doi protagonisti ai dosarului in care a fost arestat Andrei Trocin zis Diavolul sunt amandoi dezvoltatori imobiliari si amandoi au conexiuni adanci in lumea interlopa. Astfel, daca Trocin este un apropiat al fratilor Corduneanu, „victima”, Vanea este unul din prietenii lui Constantin Holban zis Talaba.  Astfel, barbatul care ar fi fost santajat de Trocin se numeste Vanea Caruntu, in varsta de 38. Acesta are afaceri in domeniul imobiliar, construieste si vinde case in Bucium, zona Plopi fara sot. La randul sau Andrei Trocin a investit in imobiliare, in municipiul Iasi. Numai ca, Trocin a investit in blocuri. Potrivit anchetatorilor  Trocin il presa de vreo 2-3 ani pe Vanea sa-i dea suma de 5.000 euro. Suma ar proveni dintr-o afacere pe care cei doi ar fi derulat-o impreuna in urma cu circa 7 ani. Trocin a fost arestat pentru 30 de zile pe data de 6 noiembrie de Judecatorie iar in cursul zilei de ieri Tribunalul a respins contestatia sa impotriva arestarii (vezi aici). Reamintim ca Trocin a fost retinut pe data de 5 noiembrie in Pacurari de politistii Serviciului de Actiuni Speciale (SAS) foto din cadrul IPJ Iasi (vezi aici).

trupe SAS opresc BMW in Pacurari

 

Vanea prietenul lui Talaba

In ceea ce-l priveste pe Vanea Caruntu se cunoaste faptul ca aceasta este prietenul lui Constantin Holban zis Talaba, cel care a fost condamnat recent la o pedeapsa de 8 ani si 6 luni de inchisoare deoarece l-a injunghiat pe politistul Iulian Dumitras (vezi aici). Acesta din urma se afla intr-un club din Iasi prietena sa cand, intre el si Talaba a izbucnit un conflict. Cei doi s-au batut iar dupa aceea Talaba l-a urmarit pe politist pana la Spitalul Sfantul Spiridon si l-a injughiat in umar. Vanea Caruntu ar fi fost de fata cand cei doi s-au luat la bataie in club. Acesta a avut calitatea de martor in dosarul penal.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.