Bomba! Ciolacu a pus oamenii lui Chirica si Mafia Imobiliara la butoanele PSD Iasi

1470
Chirica in PSD langa Florin Boca si Marius Ostaficiuc
Chirica in PSD langa Florin Boca si Marius Ostaficiuc

@ Marcel Ciolacu a schimbat radical lista de candidati ai PSD Iasi la alegerile parlamentare punand pe locurile eligibile sustinatori de-ai primarului Mihai Chirica precum Marius Ostaficiuc sau Vasile Toma @ Cel mai probabil, noua gasca va face alianta cu PNL si Chirica in Consiliul Local iar PUZ-urile scandaloase ale Mafiei Imobiliare vor trece in continuare de vot fara nici un fel de probleme

Decizia controversata presedintelui PSD Marcel Ciolacu care a decis sa puna pe locurile eligibile pe listele de candidati la parlamentare tocmai puciștii care au distrus organizatia municipală a PSD aducand-o la un scor electoral de numai 15 la suta. Am spus ”puciști” deoarece Ciolacu i-a pus pe locuri eligibile tocmai pe cei care in urma cu doua saptamani au organizat un puci eșuat in interiorul partidului pentru a-l rasturna pe Maricel Popa si echipa sa unul dintre motive fiind acela csa actualul lider al PSD refuza o alianta cu Chirica in Consiliul Local. Popa stia ca tocmai aceasta complicitate dintre PSD si Chirica din mandatul anterior, colaborare care a pus partidul in centrul unor scdandaluri imobiliare au facut ca formatiunea politica sa obtina scoruri penibile in municipiu la ultimele alegeri. Sa nu uitam ca acesti pucisti au deschis recent si in instanta un proces de validare a noilor consilieri locali PSD care se opun unei aliante cu Chirica si anume Elvira Rotundu si Marian Dalban.

Pucistii pe locuri eligibile la Camera Deputatilor. Dezvoltatorul Boca la Senat

 

Sa reamintim ca lista initiala de candidati pentru parlamentare votata ieri de BPJ Iasi era cu totul alta, vezi aici. Acum, dupa decizia de astazi luata de Marcel Ciolacu la Camera Deputatilor lista este deschisa de actualul senator  Vasile Toma care s-a aflat la randul sau printre initiatorii puciului despre care am vorbit in randurile mai sus. Vasile Toma este unul dintre parlamentarii care ii sunt fideli lui Mihai Chirica. Pe locul 2 se afla un alt pucist si anume Vasile Citea, actual deputat. Pe locul  3 se afla Marius Ostaficiuc zis ”combinatorul” actual presedinte al organizatiei municipale a PSD cel care este responsabil de distrugerea credibilitatii partidului in municipiul Iasi. Asta deoarece Ostaficiuc a girat alianta dintre consilierii municipali PSD si Mihai Chirica pentru sustinerea afacerilor Mafiei Imobiliare, a PUZ-urilor de construire a blocurilor pe spatii verzi etc, combinatii care au starnit indignarea a zeci de mii de cetateni. Drept consecinta la aceste alegeri locale PSD a luat un scor de 11 la suta iar Chirica a luat numai 13.000 de voturi, reusind sa iasa din nou primar deoarece nu a  avut un contracandidat puternic. Pe locul 4 din lista de de candidati ai PSD la Camera Deputatilor se afla un alt pucist, actualul deputat Silviu Macovei. Actualul presedinte al PSD Iasi, Maricel Popa s-a salvat obtinand locul 1 la Senat in timp ce principalul combatant al lui Chirica din municipiu, deputatul Bogdan Cojocaru a obtinut doar locul 2 care nu este eligibil. Pe locurile 3 se afla Paul Boisteanu unul dintre consilierii locali ai primarului Chirica, unul dintre cei care au sustinut cu vehementa planurile urbanistice scandaloase. Pe locul 4 se afla principalul beneficiar al acestor proiecte scandaloase si anume Florin Boca. Blatul dintre PSD Iasi si Chirica pentru votarea PUZ-urilor scandaloase i-au adus lui Florin Boca venituri de cel putin 4 milioane de euro. PUZ-urile pentru cladirile ridicate de Boca au fost votate tocmai datorita acestei aliante dintre PSD si oamenii lui Chirica.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.