Fetita de 12 ani disparuta din Lespezi plecase la Cluj dupa prietenul cunoscut pe Facebook

1119
Stanescu Ionela Petronela
Stanescu Ionela Petronela

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi a anuntat in aceasta seara ca fetita Stanescu Ionela Petronela a fost gasita la Cluj unde plecase cu trenul pentru a se intalni cu prietenul de 17 ani pe care-l cunoscuse pe Facebook.

stirea initiala

Fetita de 12 ani din Lespezi disparuta de la domiciliu. Politia are nevoie de ajutor

Poliţiştii ieşeni caută o minoră care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii  Postului de Poliție Lespezi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată,  STĂNESCU  IONELA PETRONELA, de 12 ani, a plecat de la domiciliul său din satul Heci, comuna Lespezi şi nu a mai revenit. Semnalmentele minorei: înălţime 1,30 m, greutate 30 de kilograme, păr şaten, ochi căprui. Are un semn din naștere pe gamba stângă. Nu se cunosc articolele vestimentare pe care le purta când a plecat de acasă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.