Asistentă medicală bătută crunt in primărie de viceprimar, consilier și un funcționar

5317
Emanuela Mihai montaj Mihai Gavriloaia si Mihaila Lorian
Emanuela Mihai montaj Mihai Gavriloaia si Mihaila Lorian

@ Scene de un barbarism incredibil la Primăria comunei Cucuteni @ O femeie care s-a dus să solicite primăriei să-i pună un bec la poartă a fost bătută de viceprimarul Vasile Gavriloaie, consilierul PSD, Ștefan Damian și de Lorian Mihăilă, angajat al primăriei @ „Ceilalți doi mă țineau iar viceprimarul mă lovea. Viceprimarul Gavriloaie m-a lovit cu pumnul in față și am cazut jos. Cât eram jos mă lovea cu picioarele”, a povestit victima, Emanuala Mihai, in vârstă de 47 de ani, asistenta medicala la Paris @ Un localnic, Manolică Todosia care era de față când a fost agresată femeia și a intervenit să o salveze a fost de asemenea agresat de angajatul primăriei

Abuz încredibil la Primăria comunei Cucuteni, județul Iași. O femeie care s-a dus să le reproșeze aleșilor ca nu-și fac datoria a fost bătută crunt de viceprimarul comunei, Vasile Gavriloaie ajutat de consilierul local PSD, Ștefan Damian și de Lorian Mihăilă, angajat al primăriei. În vârstă de 47 de ani, Emanuela Mihai este stabilită in Paris de 22 de ani unde lucreaza ca si asistenta medicala. Este născuta la Cucuteni si a venit acasa pentru o perioada sa-si ingrijeasca mama, in varstă de 80 de ani. Ieri, in jurul orei 15.45 a mers la primărie sa le aducă aminte aleșilor ca i-au promis vara trecută montarea unui bec pe stâlpul de iluminat public, în fața casei mamei sale. ”Am intrat în primărie. Un functionar m-a întâmpinat și mi-a spus că trebuie să aștept că va veni domnul viceprimar să vorbeasca cu mine. A apărut dupa ceva timp domnul viceprimar Gavriloaie care era in stare de ebrietate, abia se ținea pe picioare. Am intrat in biroul său, s-a asezat in picioare ca nu putea sa stea in picioare. I-am reproșat ca vara trecuta mi-a promis că va monta un bec și nu a făcut asta. I-am mai spus: <<bine că ai avut timp să montezi in curtea surorii tale un bec>>. Atunci s-a enervat și a înjurat a inceput să urle, f..t Dumnezeii mă-tii..M-a dat afara. Am ieșit afară si am cerut de la cineva un telefon sa sun la 112″, a povestit Emanuela Mihai.

Emanuela Mihai-
Emanuela Mihai-

După aceea a ieșit afară și viceprimarul Gavriloaie. Acesta i-a chemat în ajutor pe consilierul PSD, Ștefan Damian și pe Lorian Mihăilă, angajat al primăriei. „Afară, în curtea primăriei Gavriloaie m-a lovit cu pumnul în față și am căzut jos. Cât eram jos mă lovea cu picioarele. M-am ridicat. Dupa ce m-am ridicat Ștefan Damian și Lorian Mihăilă mă țineau iar Gavriloaie mă lovea”, a mai spus Emanuela Mihai.

Salvată de un martor la rândul său agresat

Manoila Todosia
Manoila Todosia

Deci trei zdrahoni (foto) s-au pus sa bată o femeie de 51 de kilograme. Femeia a avut noroc că scena a fost văzută de Manoilă Todosia un cetățean care venise cu treabă la primărie. „Cand am vazut ce se intampla m-am dus spre ei să-i opresc. N-am apucat sa le reprosez ca se pun trei barbati cu o femeia.  Mihăila m-a apucat de gat, a inceput sa ma loveasca si am cazut amandoi”, a povestit Manoilă Todosia.

Dosar penal pentru purtare abuzivă

În cele din urma cei doi au apucat sa sune la Poliție. Un echipaj al Politiei Hârlău a sosit după o oră. Comuna nu mai are nici un politist la post. Cei doi au fost audiati iar Emanuela Mihai a depus plangere pentru agresiune. Politia ne-a transmis ca in urma plangerii a fost deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de purtare abuzivă. ” În urma sesizării primite ieri, 31 ianuarie a.c., în cauză a fost întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. De asemenea, un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 61/1991, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, ne-a transmis IPJ Iasi prin intermediul purtătorului de cuvânt.

Gavriloaie servise ceva

Contactat telefonic, viceprimarul Vasile Gavriloaie a incercat sa gaseasca tot felul de argumente pentru a ieși basma curata. „Ea m-a agresat pe mine. Pot sa depun si eu plangere, am martori. Da, venise sa-mi ceara sa pun un bec la poarta mamei dar sa stiti ca eram in afara orelor de program”, a spus Gavriloaie.

Întrebat dacă era baut, Gavriloaie a dat un raspuns stupefiant. „Da, servisem ceva la un vecin”, a spus Gavriloaie.

Camerele de luat vederi ale primariei au suprins incidentul. Sa speram ca Politia s-a mobilizat sa obtina inregistrarile pana la stergerea acestora. Vom reveni.

Citește și „Bătaie cu pumni între funcționari la Primăria Iași. Ieri a venit nota de plată”.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.