Şocant! Cererea făcută de o criminală i-a uimit pe judecătorii ieşeni! (EXCLUSIV)

624
Luminita Solcan
Luminita Solcan

@ Femeia care, in urma cu 18 ani, a ucis un preot in Franta solicita sa fie lasata in libertate @ Luminita Solcan se afla in Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Padureni-Grajduri

 

Femeia din Iaşi care, in urma cu 18 ani, a socat o lume intreaga dupa ce l-a ucis pe parintele Roger, liderul Comunitatii Ecumenice din Taize (Franta), a contestat ieri prelungirea masurii internarii medicale.

Amintim ca, dupa ce l-a ucis pe preot, s-a constatat ca Luminiţa Solcan avea probleme psihice si a fost internata la centrul pentru boli psihice Chartreuse din Dijon. „Instanţa respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de către contestatoarea Solcan Luminiţa Zamfira, în prezent internată în Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă „Pădureni-Grajduri”, judeţul Iaşi”, au spus magistraţii.

parintele Roger
parintele Roger

Ieşeanca Luminiţa Zamfira Solcan, înjunghiată de o colegă de salon

 

Amintim că, dupa ce a fost injunghiata de o colega de salon in Franta, ieseanca a fost transferata la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Padureni-Grajduri.

Ieşeanca l-a injunghiat pe parintele Roger pe data de 16 august 2005. Parintele Roger era fondatorul Comunitatii Ecumenice din Taize. Femeia se afla la rugaciunea de seara in Biserica Reconcilierii din Taize, si, din senin, i-a aplicat preotului trei lovituri de cuţit, insa a sustinut ca n-a vrut sa-l omoare, ci doar sa-i atraga atentia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.