„Ţeapă” la o mare casă de amanet! A scăpat de temniţă după o şmecherie!

328
limite-bani
limite-bani

@ „Ţeapă” la o mare casă de amanet: un ieşean a scăpat de temniţă după o şmecherie @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus încetarea procesului în cazul lui Gabriel Robert Ţurcan @ Individul, un cunoscut al oamenilor legii, a fost acuzat de înşelăciune, iar partea vătămată a fost firma Expres Credit SRL

„Ţeapă” la o mare casă de amanet: un ieşean a scăpat de temniţă după o şmecherie! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus recent încetarea procesului în cazul lui Gabriel Robert Ţurcan. Individul, un cunoscut al oamenilor legii, a fost acuzat de înşelăciune, iar partea vătămată a fost firma Expres Credit SRL.

„Instanţa dispune încetarea procesului penal privind pe inculpatul Ţurcan Gabriel Robert, sub aspectul comiterii infractiunii de înşelăciune, ca urmare a intervenirii prescriptiei răspunderii penale. Ia act că persoana vătămată SC Expres Credit SRL, prin reprezentantul legal, a renunţat la pretenţiile civile”, au afirmat judecătorii ieşeni.

„Ţeapă” la o mare casă de amanet!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al lui Gabriel Robert Ţurcan a început pe data de 5 august 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de înşelăciune.

„Pe 15.10.2018, inculpatul s-a prezentat la ghișeul SC Expres Credit SRL și, sub pretextul schimbării sumei de 3.000 de lei în bancnote cât mai mari, a indus în eroare casiera, căreia i-a înmânânat suma de 2.950 de lei – sumă ce i-a fost restituită inculpatului spre numărare şi completare, ocazie cu care, printr-o manevră de manipulare rapidă a banilor, inculpatul a luat din teancul de bani suma de 1.100 de lei, apoi, a pus 50 de lei peste, dând impresia că a completat suma până la 3.000 de lei, astfel că convinsă că inculpatul i-a remis suma de 3.000 lei, i-a înmânat acestuia 3.000 de lei în bancnote de 200 de lei, înregistând astfel o pagubă în cuantum de 1.100 de lei”, au spus oamenii legii.

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

În cauză au fost acordate mai multe termene de judecată având în vedere că, din înscrisurile aflate la dosar, a reieşit că inculpatul ar fi arestat prin străinătate.

La termenul din 17.03.2022 a fost prezentat inculpatul, încarcerat în penitenciar, aflat în executarea unei pedepse într-o altă cauză. Astfel, magistraţii ieşeni au constatat că ieşeanul a mai fost certat cu legea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.