Lovitură de teatru în cazul avocatului acuzat de omor! Principala probă din dosarul lui Felecanu, eliminată! (EXCLUSIV)

8668
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Răsturnare de situaţie în cazul avocatului ieşean Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a ucis iubita, pe avocata Monica Cioată @ Ieri, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis cererea formulată de Felecanu @ Astfel, magistraţii au eliminat mare parte din principala probă existentă în dosarul avocatului ieşean acuzat de omor calificat

Răsturnare de situaţie în cazul avocatului ieşean Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a ucis iubita, pe avocata Monica Cioată. Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis cererea formulată de Felecanu. Astfel, magistraţii au eliminat o mare parte din pincipala probă existentă în dosarul avocatului ieşean, respectiv 17 pagini din raportul de expertiză criminalistică.

„Instanţa admite excepţia referitoare la nelegalitatea raportului de expertiză psiho-criminalistică nr. P/192959/13 iunie 2022, ce a fost formulată de inculpatul Sebastian Felecanu. Constată nulitatea parţială a raportului de expertiză anterior menţionat şi exclude din materialul probator filele 62-79 din raport. Respinge celelalte excepţii formulate de către inculpat. Stabileşte următorul termen în procedura de cameră preliminară pe 28 decembrie 2022”, au precizat ieri judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a omorât iubita

În luna septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

După un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Avocata Monica Cioată a avut parte de o moarte violentă

Specialiştii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). De asemenea, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Ulterior, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. De asemenea, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.