Mai multe femei, urmărite pe stradă şi agresate sexual de un obsedat! Uite ce a păţit individul! (EXCLUSIV)

627
Un bărbat cu mâna stângă pe fundul unei tinere
Un ieşean a fost pedepsit după o agresiune de natură sexuală

@ Un individ acuzat că ar fi urmărit şi agresat sexual tinere pe străzile din Iaşi a fost pedepsit de judecători @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Petru Dobrea la 4 ani şi 4 luni de temniţă @ Individul este acuzat de agresiune sexuală, tentativă de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri

Un individ acuzat că ar fi urmărit şi agresat sexual tinere pe străzile din Iaşi a fost pedepsit de judecători. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Petru Dobrea la pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 4 luni de puşcărie, pentru agresiune sexuală, tentativă de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

„Instanţa admite acţiunea formulată de partea civilă A.D. şi îl obligă pe inculpatul Petru Dobrea la plata către partea civilă a sumei de 5.000 de euro, reprezentând daune morale. Ia act că persoanele vătămate M.A.T. şi O.M.O. nu s-au constituit părţi civile în cauză”, au afirmat judecătorii ieşeni. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mai multe femei, urmărite pe stradă şi agresate sexual de un obsedat

 

Procesul lui Petru Dobrea a început pe data de 12 mai 2022. Procurorii l-au trimis în judecată pe ieşean sub acuzaţiile amintite. Asta, după ce individul fusese încătuşat de oamenii legii. Anchetatorii au povestit că ieșeanul Petru Dobrea a intrat recent în vizorul lor.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au identificat și dus la cercetări un tânăr de 22 de ani bănuit de comiterea a două infracțiuni de agresiune sexuală și a unei tentative de agresiune sexuală. Faptele ar fi fost comise în a doua parte a lunii martie a acestui an, în municipiul Iași. Pe baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Ulterior, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost dus în arest”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.