A provocat moartea unui om pe o stradă din Iaşi! Victima n-a mai putut fi salvată! (EXCLUSIV)

3841
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Un agresor a provocat moartea unui om pe o stradă din Iaşi: victima n-a mai putut fi salvată @ În urma incidentului extrem de grav, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Cornel Andriescu la 8 ani de temniţă @ Individul a fost pedepsit sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte

Un agresor a provocat moartea unui om pe o stradă din Iaşi! Victima n-a mai putut fi salvată! În urma incidentului extrem de grav, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Cornel Andriescu la 8 ani de temniţă pentru lovituri cauzatoare de moarte.

„Instanţa constată că persoanele vătămate M.B. şi Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani nu s-au constituit părţi civile în cauză”, au afirmat ieri magistraţii ieşeni.

 

Acuzat că a provocat moartea unui om pe o stradă din Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul penal al lui Cornel Andriescu a început pe data de 23 februarie 2023.

Aşadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată pe individ sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte. Asta, după ce bărbatul fusese reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 1 februarie 2023.

 

Ce au spus anchetatorii ieşeni despre Cornel Andriescu

 

Oamenii legii au afirmat că individul, Cornel Andriescu, a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, după un incident extrem de grav. Conform anchetatorilor, în urma unui conflict spontan, ieşeanul a lovit o persoană. Victima a picat la pământ şi s-a lovit în zona capului.

Ulterior, victima a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi şi transportată la spital. Aşadar, victima a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie „Prof.dr. Nicolae Oblu”, din Iaşi. Numai că medicii nu au putut face mare lucru pentru a o salva, iar aceasta a decedat la câteva zile de la producerea incidentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.