Pistolarul din Iaşi, trimis în judecată! Alin Alexandru Plop, acuzat de tentativă de omor (EXCLUSIV)

294
Alin Alexandru Plop
Alin Alexandru Plop

@ Pistolarul din Iaşi a fost trimis recent în judecată @ Alin Alexandru Plop este acuzat de procurori de comiterea infracţiunii de tentativă de omor @ Asta, după ce individul ar fi împuşcat un bărbat în zona gâtului

Pistolarul din Iaşi a fost trimis recent în judecată! Alin Alexandru Plop este acuzat de procurori de comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Asta, după ce individul ar fi împuşcat un bărbat în zona gâtului.

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Pistolarul din Iaşi, acuzat de tentativă de omor!

 

Amintim că, pe data de 3 februarie 2023, pe teritoriul Republicii Moldova a fost prins un cetăţean român pe numele căruia a fost eliberat un mandat de căutare internaţională, fiind bănuit de tentativă de omor.

Bărbatul de 30 de ani, domiciliat în municipiul Iaşi, era bănuit că, pe 1 februarie 2023, afându-se într-un autoturism, ar fi împuşcat o persoană cu care avea un conflict de mai mult timp. Suspectul, folosind un Audi A5, a fugit de la faţa locului, totodată părăsind ţara şi intrând în Republica Moldova prin Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, fiind vorba despre Alin Alexandru Plop.

 

Alin Alexandru Plop, prins în Chişinău

 

Alin Alexandru Plop a fost reţinut în municipiul Chişinău împreună cu prietena sa. Totodată, în cadrul audierii, suspectul a comunicat unde a fost ascunsă arma după comiterea infracţiunii. Pe baza acestei informaţii, poliţiştii au reuşit să o găsească.

Acţiunile de reţinere au fost realizate datorită intervenţiei ofiţerilor Direcţiei investigaţii criminalitate organizată, în cooperare cu angajaţii Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.