Zeci de ieşeni au trecut prin patul unei fete, pentru a li se îndeplini fanteziile erotice. Cum s-a încheiat povestea!

1694
tânără obligată sa practice prostituția
tânără obligată sa practice prostituția

Doi ieșeni au scăpat de temniţă, după ce o tânără de 19 ani le-a îndeplinit cele mai secrete fantezii erotice unor doritori de senzații tari cu dare de mână. Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iași i-au condamnat definitiv pe Alexandru Lipovanu și Andrei Alexandru Mihai la câte 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru proxenetism. Iniţial, pedepsele aplicate celor doi erau cu executare.
Zeci de ieşeni au trecut prin patul unei fete, pentru a li se îndeplini fanteziile erotice. Dar povestea s-a încheiat cu pedepse din partea magistraţilor. Aşadar, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iași i-au condamnat recent pe Alexandru Lipovanu și Andrei Alexandru Mihai la câte 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru proxenetism, printr-o sentinţă definitivă. Iniţial, Judecătoria Iaşi îi condamnase pe cei doi, dar cu executare.
Procesul celor doi ieșeni, Alexandru Lipovanu și Andrei Alexandru Mihai, a început pe data de 5 martie 2021. Asta, după ce indivizii au fost reținuți, arestați preventiv și, respectiv, arestați la domiciliu de pe 14 ianuarie, până pe 19 decembrie 2021. Fantezii erotice, îndeplinite de o tânără în Iași Totul a ieșit la iveală după ce polițiștii ieșeni au primit o informație conform căreia o tânără era obligată să stea într-un apartament din cartierul Tătărași. Fata le-a povestit agenților că ar fi fost ținută cu forța acolo și obligată de doi indivizi să se prostitueze.
„În perioada decembrie 2020-ianuarie 2021, doi tineri, de 25 de ani, respectiv 22 de ani, ar fi determinat o tânără de 19 ani să practice prostituţia în folosul lor, în diverse locuri din municipiul Iaşi. Cei doi tineri ar fi exercitat acte de ameninţare asupra tinerei, determinând-o să continue practicarea prostituţiei în folosul lor. Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe 14 ianuarie 2021, cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind duşi în arest. Ulterior, aceştia au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile”, au afirmat reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Iași.
Alexandru Lipovanu și Andrei Mihai, prinşi după un flagrant
Oamenii legii nu i-au găsit pe bărbații care o obligau pe tânără să se prostitueze, drept urmare au organizat un flagrant. Agenții au apelat la ajutorul fetei pentru a putea pune mâna pe cei doi proxeneți. Conform anchetatorilor, tânăra i-a contactat pe Alexandru Lipovanu și Andrei Alexandru Mihai, iar, la scurt timp, cei doi și-au făcut apariția la ușa apartamentului în care tânăra se prostitua.
Polițiştii i-au luat ca din oală pe cei doi indivizi și i-au încătușat. Mașinile lor au fost percheziționate, iar polițiștii au găsit un pistol și un baston telescopic. Oamenii legii au subliniat faptul că cei doi tineri ar fi amenințat-o pe fată, pentru ca aceasta să se prostitueze, și chiar i-ar fi spus că o vor vinde altor proxeneți dacă refuză să primească clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.