Revoltă în stradă din cauza facturilor la gaze intr-o comuna de lângă Iași

6499
revolta factura gaze Tamaseni
revolta factura gaze Tamaseni

@ Intr-o comuna aflata la granita cu judetul Iasi valoarea facturilor pentru gaze naturale pentru luna octombrie s-a triplat fata de aceiasi perioada a anului trecut si de aceea localnicii s-au revoltat

Zeci de locuitori ai comunei Tămășeni, judetul Neamt (la granita cu judetul Iasi) au protestat ieri in fata sediului primăriei din cauza nemultumirilor privind valoarea facturilor mari pe care trebuie sa le plateasca pentru factura de gaze aferenta lunii octombrie, potrivit Roman Tv. Tămășenii susțin că au primit in cutia postala facturile la gaze pe luna octombrie iar valoarea acestora s-a triplat comparativ cu aceiasi perioada a anului trecut. Astfel, o familie care a platit anul trecut in octombrie 250 lei are de platit acum pe luna octombrie 2021 aproape 800 lei. Mai mult decat atat localnicii sustin ca furnizorul de gaze a umflat nejustificat cantitatile de gaze facturate. ‘’Anul trecut in luna octombrie am consumat 220 metri cubi iar acum mi-au facture peste 300 metri cubi, am stat in aceiasi casa. Cunosc o familie care nu a locuit deloc in casa si tot a primit o facture de 150 de lei’’, a spus o localnică.

Protestul a avut loc in fața sediului Primăriei Tămășeni. Primarul Ștefan Lucaci a iesit din birou pentru a sta de vorba cu localnicii. ‘’Vom informa autoritatile. Si eu am primit o factura de trei ori mai mare fata de aceiasi perioada a anului trecut. Este firesc ca oamenii sa fie nemultumiti’’, a spus Stefan Lucaci.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.