Matroana care aducea minore la orgiile milionarilor, prinsă și băgată la răcoare. ‘’Zapodeanu plătea’’

2212
Ramona Moroșanu
Ramona Moroșanu

@ Ramona Moroșanu, proxeneta care punea minorele să se prostitueze pentru milionarii din Iași a fost condamnată definitiv la o pedeapsă de 3 ani și 10 luni de închisoare @ Ioan Zapodeanu este unul dintre milionarii ieșeni care beneficiau de ‘’serviciile’’ Ramonei Moroșanu @ Zapodeanu organiza petreceri cu prieteni la restaurantele unor hoteluri din Iași și apela la Ramona Moroșanu să-I facă rost de ‘’gagici’’

Ramona Moroșanu, proxeneta la care apelau milionarii din Iași pentru a le face rost de minore pe care să le folosească la orgii sexual a fost condamnată, săptămâna trecută pe 28 iunie la o pedeapsă de 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare. Potrivit unor surse, Poliția a încarcerat-o deja pe Ramona Moroșanu. Proxeneta avea o clientelă selectă. Cei mai mulți dintre clienții acesteia erau oameni de afaceri din Iași. ‘’ începând cu anul 2011 și până în noiembrie 2016, inculpata Moroșanu Ramona Nicoleta a recrutat mai multe tinere majore și minore de pe raza județului Iași, pe care le-a determinat să practice prostituția în folosul ei. Tinerele proveneau în general din familii dezorganizate, aveau un nivel de instruire scăzut, lipsuri financiare acute și de cele mai multe ori se aflau într-o stare de vulnerabilitate. Multe dintre aceste tinere nu aveau unde să locuiască în momentul recrutării, aflându-se în stări conflictuale cu membrii familiei, aspect speculat cu succes de către inculpata Moroșanu Ramona Nicoleta. În timp, ca și prostituată, inculpata Moroșanu Ramona Nicoleta își crease o clientelă fidelă, mulți din bărbații care apelau frecvent la serviciile sexuale oferite de aceasta fiind oameni de afaceri din municipiul. Iași. Actele sexuale se consumau fie în apartamentul inculpatei din zona Nicolina, fie în diverse unități hoteliere de pe raza municipiului Iași, cum ar fi Hotel Astoria, Hotel Traian, Hotel Majestic, Hotel Ciric’’, au arătat procurorii.

Minore la petrecerile lui Ioan Zapodeanu

Ioan Zapodeanu
Ioan Zapodeanu rade

După cum am precizat mai sus unul dintre milionarii care au beneficiat de serviciile Ramonei Moroșanu este milionarul Ioan  Zapodeanu. Acesta organiza petreceri cu prietenii săi la restaurantele hotelurilor din Iași. Unul dintre prietenii care l-au ‘’turnat’’ pe Zapodeanu a fost avocatul Alexandru Tudor Bernic, decedat anul trecut. ‘’Martorul (Alexandru Tudor Bernic-n.r) a mai precizat că de vreo 6 ori, în cursul anului 2016, a participat la niște petreceri organizate la restaurante din Iași, acestea fiind organizate de Zapodeanu Ioan, acesta fiind cel care plătea consumația, lăutarii. De asemenea, a susținut că după ce se consumau băuturi alcoolice și se servea masa Zapodeanu punea să fie chemate și fete pentru a e ține companie. Zapodeanu Ioan le dădea la fiecare câte 200-300 lei, iar ulterior chema câte o fată și o trimitea în camere pentru a întreține raporturi sexuale cu bărbații de la masă, Zapodeanu fiind cel care plătea pentru acele servicii, respectiv suma de 800 lei‘’, se arată în sentința judecătorească.

Inițial la Tribunalul Iași, Ramona Moroșanu a fost condamnată la o pedeapsă de  7 ani și 4 luni de închisoare dar Curtea de Apel Iași i-a redus-o la jumătate. În apel aceasta fost reprezentată de avocații Christy Mîrșanu și Radu Rusu.

Fiul celui mai bogat ieșean prins în capcana unui mare traficant de droguri. ‘’L-a stricat anturajul’’

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.