O angajată de la Primăria Iași premiată la Belgrade Art Salon, Serbia

504
Mihaela Stoian
Mihaela Stoian

Mihaela Stoian, o artistă talentată din Iași, angajată a municipalității ieșene și-a transformat pasiunea pentru artă într-un adevărat spectacol de culoare și emoție. Angajată a Primăriei Iași, Mihaela a reușit, în ultimii ani, să se remarce prin talentul său deosebit, lucrările sale devenind adevărate opere de artă, inițial expuse pe pagina sa personală de Facebook. În luna mai 2024, recunoașterea talentului său a venit sub forma unei invitații la prestigiosul eveniment Belgrade Art Salon & Dubrovnik Auction 2024 din Serbia, desfășurat între 31 mai și 5 iunie. Deși, din motive obiective, nu a putut ajunge la expoziție, lucrările sale au fost prezentate publicului, captând atenția și admirația celor prezenți. Mihaela a avut ocazia să expună tablouri realizate prin tehnica artei fluide, o metodă spectaculoasă ce implică amestecul vopselelor acrilice pe diverse suprafețe, rezultând compoziții unice prin jocul cromatic și fluiditatea formelor. La finalul evenimentului, talentul său a fost recunoscut prin acordarea unei diplome de artist de onoare, o distincție care i-a confirmat încă o dată valoarea artistică. În cadrul expoziției, a avut loc și o licitație internațională, la care au participat artiști din diverse colțuri ale lumii, inclusiv România, SUA, Rusia, China, Italia și multe altele. Invitația la acest eveniment a reprezentat pentru Mihaela Stoian o nouă confirmare a talentului său și a determinării sale de a continua să creeze. „Din 2023 până în prezent, am realizat numeroase lucrări utilizând tehnica fluid art pouring, ajustate digital pentru a include linii fine și detalii subtile pe fundal. Aprecierea organizatorilor, concretizată prin diploma primită și includerea lucrărilor mele într-un catalog personalizat, a fost o adevărată deschidere către reflecție și inspirație. Acest eveniment mi-a oferit ocazia de a mă bucura de frumusețea și profunzimea creației umane”, a declarat Mihaela.

Drumul său artistic a început după vizionarea unui clip realizat de alți artiști, moment care i-a deschis calea către explorarea și perfecționarea tehnicii artei fluide. Visul său este să organizeze propria expoziție, unde să-și prezinte creațiile într-un cadru unic și personalizat. „Descoperirea tehnicii de turnare a artei fluide a fost o revelație, venită la momentul potrivit. Am simțit nevoia de a-mi exprima sentimentele, visele și experiențele într-un mod artistic și expresiv. Cu fiecare lucrare finalizată, am devenit mai încrezătoare în această tehnică, constatând că mă reprezintă în totalitate”, a mărturisit artista.

Înainte de a se dedica artei fluide, Mihaela a cochetat ani la rând cu designul, creând felicitări, cărți de vizită și diplome sub brandul său personal, M-Art. Acum, operele sale pot fi admirate pe pagina sa de Facebook, unde continuă să inspire și să încânte privitorii cu fiecare creație nouă. „Pentru mine, iubirea se revarsă în fiecare culoare și fiecare tușă pe care o aplic pe pânză. Fiecare tablou este o scrisoare de dragoste, fiecare curgere a vopselelor este o metaforă a pasiunii care se împletește cu visele mele. În arta mea, iubirea este vântul ce mângâie valurile de culori, iar fluiditatea acestora reprezintă legătura invizibilă dintre suflete. Fiecare lucrare este o declarație de dragoste către frumusețea vieții și a sentimentelor care ne animă.”

Ieșenii ar trebui să valorifice un asemenea talent prin organizarea de expoziții locale, care să celebreze arta și inspirația Mihaelei Stoian. Astfel, comunitatea ar avea ocazia să descopere și să se bucure de frumusețea lucrărilor sale, contribuind la recunoașterea și promovarea unui artist de excepție.

Pentru a descoperi mai multe despre Mihaela Stoian și lucrările sale, vizitați pagina: [Facebook Mihaela Stoian](https://www.facebook.com/profile.php?id=61552355994003).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.