Agentii de paza din Clubul Manhattan care au batut niste clienti condamnati la inchisoare

548
Clubul Manhattan
Clubul Manhattan

@ Curtea de Apel Iasi a  pronuntat azi sentinta definitiva in cazul agentilor de la Clubul Manhattan din Tudor Vladimirescu care au batut niste tineri ce voiau doar sa se distreze @ Unul dintre agentii de paza a primit o pedeapsa de 2 ani si 6 luni cu suspendare

Sentinta definitiva in cazul celor doi agenti de paza de la Clubul Manhattan care au batut niste tineri ce venisera doar sa se distreze. Astfel, agentul de paza Vasile Macovei a fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani siu 6 luni de inchisoare iar complicele sau Dumitru Cretu a fost condamnat la o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare (vezi aici sentinta). Faptele s-au petrecut in seara zilei de 7.06.2014 cand  trei tineri s-au dus sa se distreze in Clubul Manhattan. La un moment dat patronul clubului a vazut pe unul dintre tineri dansand pe cu o sticla de bere desfacuta si s-a inflamat anuntandu-i pe cei doi agenti de  paza. In acest moment a inceput ”cearta”. De altfel, Cretu a  recunoscut ca acesta a  fost inceputul conflictului.  „În cursul urmăririi penale inculpatul Cretu Dumitru a susținut că în data de 07.06.2014 se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în calitate de agent de pază la clubul „Manhattan” situat în campusul studențesc Tudor  Vladimirescu din mun. Iași împreună cu colegul său, inculpatul Macovei  Vasile. Administratorul localului i-a semnalat la un moment dat faptul că unul dintre clienți, aflat pe ringul de dans, dansa cu o sticlă de bere în mână, stropind persoanele din jur. Inculpatul a susținut că s-a deplas at la acel tânăr, identificat u lterior în persoana numitului Chihaia Ioan Ovidiu, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, și i-a solicitat să se liniștească pentru a nu deranja pe ceilalți clienți. Același inculpat a declarat că a fost înconjurat de ceilalți membri ai grupului din care făcea parte respectivul tânăr, care devenise agitat, motiv pentru care l-a prins de mână și l-a împins spre ieșirea din club, în urma lor ieșind și prietenii acestuia”, au aratat judecatorii.

Cei trei tineri si cei doi agenti au iesit afara. Cei doi agenti i-au batut cu pumni si cu picioarele pe cei trei tineri cel mai grav ranit fiind Chihaia. In fata judecatorilor cei doi agenti s-au aparat sustinand ca nu i-au batut prea tare pe cei trei tineri. Asta in  conditiile in care confirm medicilor legisti Chihaia ” a suferit un traumatism facial cu leziuni de părți moi și fractură de mandibulă, fractură corp omoplat stâng la nivelul marginii externe a unghiului inferior, leziuni ce pot data din data de 07.06.2014 și care necesită 45-50 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”.

Cei doi agenti erau angajati la firma de paza SC Activ 8 CPP-RC SRL. In timpul procesului Cretu figura ca angajat la firma Gip Est.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here