Tranzacție între milionari. Cimpoeșu a rupt o parte din imperiul lui Stegariu

9561
Marius Cimpoesu
Marius Cimpoesu

@ Marius Cimpoeșu, cunoscutul proprietar al popasului La Cimpoeșu a cumpărat una dintre fermele de lapte deținute de ‘’vecinul’’ Agrocom Strunga @ Suma plătită a fost atat de mare încât Cimpoeșu a fost nevoit să apeleze la un credit bancar

În timp ce Agrocom Strunga are unele probleme financiare și se lupta cu o cerere de insolvență Marius Cimpoeșu, proprietarul popasului la Cimpoeșu aflat la marginea drumului european, la granița dintre judetele Iași și Neamț își extinde afacerea, Agrocom Strunga, imperiul agricol fondat de Florin Stegariu i-a vândut lui Marius Cimpoeșu una dintre fermele de vaci. Este vorba despre o suprafață de 98.653 mp teren și clădiri, grajduri, o cladire de dormitoare, o lăptărie etc. Proprietatea este situata pe teritoriul comunei Hălăucești. Tranzacția  a fost finalizata în luna februarie 2021 iar suma a fost atat de mare încât Cimpoeșu a fost nevoit să apeleze la un credit. Astfel, pentru intreaga proprietate Cimpoeșu a platit 475.000 euro. Anterior parafarii tranzactiei acesta a plătit un avans de 6.222.000 lei iar diferenta a fost achitata ulterior cu ajutorul unui credit bancar. Cimpoeșu deține in fermele sale peste 400 vaci, 1000 oi și 500 capre.

Popas la Cimpoesu
Popas la Cimpoesu

Probleme la Agrocom Strunga

Potrivit unor surse ferma de vaci vânduta de Agrocom Strunga nu era functională. La semnarea contractului Agrocom Strunga a fost reprezentată de Maria Stegariu soția defunctului Florin Stegariu cel care a dezvoltat afacerea familiei. Agrocom Strunga se confrunta cu o cerere de intrare in insolventa depusa de unul dintre partenerii de afaceri si anume Prutul SA. Judecatorii Tribunalului urmeaza sa decida pe 14 octombrie a.c daca Agrocom Strunga intra in insolventa (vezi aici). Sa mai reamintim ca unul dintre fiii lui Stegariu, Silviu Stegariu a fost arestat in urma cu cateva luni iar acum este judecat pentru ca a încercat sa omoare un angajat al Agrocom Strunga. Mai multe detalii in articolul repostat mai jos.

Patronul Agrocom Strunga și-a înjunghiat un angajat și l-a abandonat în câmp. Victima în pragul morții

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.