Medic din Iași scos cu forța din propria locuință. Soția s-a plâns că a vrut s-o omoare

1072
Rani Alagha
Rani Alagha

@ Magistrații Tribunalului Iași au dispus ca Rani Alagha să părăsească casa în care locuia împreună cu soția, în Valea Lupului @ Asta deoarece soția acestuia a solicitat un ordin de protecție @ Femeia a arătat în plângerea depusă că soțul său a vrut să-i taie gâtul @ Rani Alagha a fost ajutat de fratele său, Agha Romeen, un personaj controversat cercetat în cel puțin două dosare de DNA Iași

Medicul Rani Alagha, directorului medical al spitalului de copii Sfânta Maria nu mai are voie să intre în propria locuință, după ce magistrații Tribunalului Iași au admis cererea soției de emitere a unui ordin de protecție. Soția acestuia, Afnan Alagha Wj s-a plâns că soțul său a vrut să o omoare, că ’’ i-a fost tăiat gâtul în seara zilei de 09.04.2024’’. Potrivit certificatului medico-legal demis de IML Iași, femeia prezintă o mică rană la nivelul gâtului ce ar fi putut fi provocată cu un obiect contondent. De asemenea, femeia a mai arătat că soțul ei e întrerupt utilitățile (gaza și energia electrică) pentru a determina să părăsească locuința. În plus, femeia a mai arătat că soțul său a încuiat magazia unde se află electrocasnicele, mașina de spălat, congelatorul și atele și a refuzat să le deschidă chiar și la cererea poliției.

Ajutat de fratele său, personaj aflat în vizorul DNA

Agha Romeen
Agha Romeen

Ordinul de protecție emis de instanță se îndreaptă și împotriva lui Agha Romeen, fratele lui Rani Alagha. Asta deoarece, Agha Romen ar fi participat la certurile dintre cei doi și ar fi amenințat-o și insultat-o pe Afnan Alagha Wj. Agha Romeen este un arab controversat în Iași. Acesta s-a aflat de cel puțin două ori în vizorul procurorilor DNA Iași. Romeen a fost trimis în judecată pentru complicitate în dosarul în care a fost acuzată pentru luare de mită Doina Azoicăi, fostul decan al Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF Iași dar a fost achitat. De asemenea, într-un alt dosar Romeen apare pe lista arabilor care intermediază între studenți și profesori din UMF mita care se dă pentru promovarea unor examene.

Revolta studenților UMF Iași împotriva șpăgilor la examene. Rețeaua intermediarilor arabi apare din nou

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.