Scandal de hărţuire, în sânul IPJ Iaşi! O sexy-poliţistă a dat în judecată instituţia! FOTO

50486
antonela luca
antonela luca
@ Un scandal de hărţuire a luat amploare în cadrul Poliţiei ieşene @ O sexy-poliţistă a dat în judecată IPJ Iaşi, pe şeful ei direct, Vasile Cojocaru, dar i-a chemat la bară şi pe reprezentanţii Consiliului pentru Combaterea Discriminării @ Astfel, Antonela Luca susţine că este hărţuită şi discriminată de mai mult timp

Un scandal de proporţii se consumă de mai mult timp în sânul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. Acum, acesta a ieşit la suprafaţă în cadrul instanţelor de judecată. Astfel, ieri, o sexy-agentă, Antonela Luca, a decis să dea în judecată atât IPJ Iaşi cât şi pe şeful ei direct, Vasile Cojocaru. Mai mult, la bară au fost chemaţi şi reprezentanţi ai Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Reclamanta le solicită magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să constate faptul că a fost hărţuită şi discriminată de mai mult timp, aceasta cerând şi daune morale.

Agenta Antonela Luca a afirmat că ar fi fost hărţuită

Aşadar, dosarul dintre reclamanta Antonela Luca şi pârâţii IPJ Iaşi, CNCD şi Vasile Cojocaru a fost depus la instanţă pe data de 5 octombrie 2022. Cauza a ajuns la Secţia Civilă – Contencios Administrativ. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului.
Mai apoi, judecătorii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În realitate, scandalul dintre părţile menţionate a început de mai multe luni. Asta, după ce sexy-agenta Antonela Luca a reclamat în spaţiul public faptul că ar fi fost hărţuită.

Un mega-scandal în cadrul Poliţiei ieşene

Vasile Cojocaru a ajuns în timp şef la Postul de Poliție Țibana. În urmă cu mai bine de un an, la acel post a ajuns şi Antonela Luca, una dintre cele mai frumoase agente din cadrul IPJ Iaşi. În cursul anului trecut, tânăra nu a mai suportat şi a ieşit public, pentru a susţine că ar fi fost hărţuită de şeful ei direct, care i-ar fi reproşat în repetate rânduri diverse banalităţi, cum că nu pune lemne în sobă sau că ar fi uitat un reșou în priză. În cele din urmă, tânăra polițistă a fost cercetată disciplinar. Asta, după ce ea s-a plâns de comportamentul şefului ei direct, Vasile Cojocaru.
Agenta a mai susţinut că ar fi salvat câteva mesaje pe care șeful de post i le-ar fi trimis. Conform acesteia, pe 27 decembrie 2020, ea ar fi primit de la șeful de Post un mesaj nepotrivit: „Crăciun fericit! Și acum: bătaia o meriți cu cureaua la…” La scurt timp după ieşirea publică a agentei, IPJ Iaşi anunţa că va efectua cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat la Ţibana. Totuşi, din câte se pare, concluziile verificărilor au nemulţumit-o pe agenta Antonela Luca, cea care, acum, a decis să ceară daune morale în instanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.