Un nou episod din „Războiul milionarilor”! Magistraţii au respins cererea lui Florin Dobrea! FOTO (EXCLUSIV)

607
montaj constructie Enea-Florin Dobrea si Marius Enea
montaj constructie Enea-Florin Dobrea si Marius Enea

@ Un nou episod din „Războiul milionarilor”: judecătorii au respins cererea lui Florin Dobrea @ Astfel, magistratii din cadrul Judecatoriei Iasi au respins cererea de ordonanta presedintiala (sistare lucrari) formulata de Florin si Doina Dobrea @ Aceştia au dat în judecata familia Marius si Elena Enea 

Un nou episod din „Războiul milionarilor”: judecătorii au respins cererea lui Florin Dobrea! Asadar, magistratii din cadrul Judecatoriei Iasi au respins recent cererea de ordonanta presedintiala formulata de Florin si Doina Dobrea în contradictoriu cu familia Marius si Elena Enea.

„Instanta respinge cererea de ordonanţa preşedinţială (având ca obiect sistare lucrări), formulată de reclamanţii Dobrea Florin Marian şi Dobrea Doina Claudia în contradictoriu cu pârâţii Enea Marius Iustinian şi Enea Elena Dana”, au afirmat judecatorii.

Un nou episod din „Războiul milionarilor”!

Totusi, reclamantii au contestat decizia, iar dosarul a ajuns la instanta superioara. Acest proces dintre familiile milionarilor a inceput pe data de 7 martie 2024.

Patronul firmei Prima Construct şi patronul centrului de imprimare Rodotex sunt vecini în Copou, dar, de ceva vreme, nu se mai înțeleg deloc, au intrat într-un razboi în care s-au depus diverse plangeri.

Cum a pornit „Războiul milionarilor”

Procesele dintre Florin şi Doina Dobrea, pe de o parte, şi Marius şi Elena Enea, de cealaltă, au început in urma cu aproximativ doi ani. Astfel, pe cale de ordonanţă preşedinţială, reclamanţii le cereau judecătorilor ieşeni să dispună repunerea la loc a unui gard, pe cheltuiala pârâţilor. Cei doi milionari, vecini în Copou, au ajuns la cuțite.

Florin Dobrea si Marius Enea si-au făcut plângeri penale. Dobrea cere anularea autorizației pentru casa pe care și-o ridică Enea și a fost necesară și prezenta Poliției pentru aplanarea conflictului. Cei doi sunt vecini în Copou, pe strada Bucur. Totul a început când Marius Enea și soția sa au obținut o reautorizare pentru un proiect de casă pe care l-au cumpărat în iulie 2021.

Ce au spus Marius Enea şi Florin Dobrea

Florin Dobrea spune că lucrarile demarate de Enea în baza noului proiect nu respectă autorizatia. Dobrea mai susține că noua autorizație obținută de Enea nu respectă Planul Urbanistic Zonal, aprobat de Consiliul Local.

Patronul Rodotex adăugat că, în timpul lucrărilor, Enea i-ar fi distrus gardul și i-ar fi „sechestrat” contorul de curent. Ambii afaceriști au ajuns să cheme Poliția, reclamându-se reciproc. Enea a reclamat că Dobrea ar fi adus un buldozer și ar fi impins gunoiul pe terenul său.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.