Femeie, condamnată după ce a bătut un băieţel! Ieşeanca era supărată că micuţul mergea cu bicicleta pe o stradă!

199
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ O femeie a fost condamnată după ce ar fi agresat un băieţel de şase ani @ Din câte se pare, ieşeanca ar fi fost supărată deoarece micuţul se deplasa cu bicicleta pe o stradă @ În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Maria Anicăi la o amendă penală de 5.000 de lei, pentru lovire sau alte violenţe

O femeie a fost condamnată după ce a fost acuzată că ar fi agresat un băieţel de şase ani! Din câte se pare, ieşeanca era supărată că micuţul mergea cu bicicleta pe o stradă!

În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o recent pe Maria Anicăi la o amendă penală de 5.000 de lei, reprezentând un număr de 200 de zile-amendă înmulţit cu suma de 25 de lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru lovire sau alte violenţe. „Instanţa admite în parte acţiunea formulată de partea civilă M.R.M. şi o obligă pe inculpata Maria Anicăi să îi plătească părţii civile suma de 4.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au spus judecătorii ieşeni.

Femeie din Iaşi, pedepsită după ce ar fi agresat un băieţel!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieşencei a început pe 19 august 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţia de lovire sau alte violenţe.

„În ziua de 12 august 2020, în jurul orei 20.30, un minor în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla pe drumul public din satul Lunca Cetăţuii, pe strada Mălinului, a fost agresat de către inculpată, rezultând un număr de 1-2 zile îngrijiri medicale pentru vindecare, conform certificatului medico- legal din 13 august 2020 emis de IML. Pe 13 august 2020, o persoană a formulat o plângere prin care a sesizat organele de cercetare penală despre faptul că, în ziua de 12 august 2020, în jurul orei 20:30, fiul său minor, în timp ce se afla pe drumul public, a fost agresat fizic şi verbal de către inculpată”, au spus oamenii legii.

Ce au mai menţionat anchetatorii ieşeni

Anchetatorii au susţinut că, de fapt, băieţelul a ieşit împreună cu părinţii la joacă pe drumul public din apropierea blocului în care locuieşte. „La un moment dat, în timp ce minorul se plimba cu bicicleta pe strada Mălinului, din sat Cetăţuii, a ieşit inculpata din curtea locuinţei sale. Aceasta s-a îndreptat către minor, l-a împins de pe bicicleta, moment în care minorul s-a lovit de un zid, în zona mâinii stângi. Ulterior, inculpata l-a prins cu ambele mâini de gât şi a început să îl scuture. Întrucât tatăl persoanei vătămate a observat agresiunea comisă asupra fiului său, a început să alerge către acesta, strigând către inculpată, moment în care inculpata l-a mai lovit o singură dată cu palma peste faţă pe şi a intrat în curtea locuinţei”, au spus oamenii legii.

Conform acestora, femeia ar fi fost iritată de faptul că băieţelul s-ar fi jucat pe strada respectivă, susţinând că aceasta ar fi fost un drum privat, dar, în realitate, lucrurile nu stau astfel. La audieri, femeia a susţinut că este nevinovată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.