Înregistrare bombă cu un director din primărie. Chiriță către vicele corupt: ‘’Am semnat, am falimentat Termo Service, nu este în regulă’’

1631
Ciprian Chiriță si Gabriel Harabagiu
Ciprian Chiriță si Gabriel Harabagiu

@ Dezvăluirea.ro prezintă în exclusivitate o înregistrare audio a unei discuții, un dialog în cadrul căruia un director al Primăriei Iași recunoaște că a semnat niște documente ilegale la instigarea fostului viceprimar Gabriel Harabagiu, cumătrul primarului Mihai Chirica @ Ciprian Chiriță, director al Termo Service, societate a Consiliului Local recunoaște că a semnat niște documente ilegale și că a prejudiciat societatea primăriei aducând-o în pragul falimentului @ Înregistrarea ar fi fost făcută în urmă cu câțiva ani pe când Ciprian Chiriță era director al SC Termo Service SA acum fiind director adjunct al aceleiași societăți @ L-am contactat pe Ciprian Chiriță și l-am întrebat în ce a constat abuzul pe care l-a făcut dar a refuzat sa ne spună @ Poate va răspunde în fața procurorilor DNA daca vor avea vreodata curiozitatea sa investigheze @ Actualul director al Termo Service, la rândul său condamnat pentru corupție a preferat să-l protejeze pe Chiriță

ÎNREGISTRAREA AUDIO

Această gașcă de corupți care conduc Primăria Iași au cangrenat întreg aparatul administrativ al municipiului. Prezentăm în exclusivitate o înregistrare audio a unei discuții între Gabriel Harabagiu, fostul viceprimar al municipiului Iași, personaj trimis în judecată pentru corupție și cercetat în alte câteva dosare instrumentate de DNA Iași și DIICOT, și Ciprian Chiriță fostul director al Termo Service. Discuția telefonică a fost înregistrată de Ciprian Chiriță. Harabagiu îl sună pe Ciprian Chiriță și îl întreaba daca a facut ceea ce i-a cerut, adică daca a semnat 29 de acte adiționale la unele contracte. Chiriță răspunde că le-a semnat dar recunoaște că a săvârșit astfel o ilegalitate. Mai mult, Chiriță recunoaște că prin semnarea acestor documente a adus un prejudiciu firmei. Redăm mai jos transcrierea discuției dintre cei doi.

Gabriel Harabagiu: ‘’Ciprian, ai 29 de acte adiționale la semnat la tine?

Ciprian Chiriță: ‘’Da, le-am semnat fără obiecțiuni, am falimentat Termo Service dar este ok. Eu le-am semnat le-am trimis înapoi dar nu sunt corecte. Le-am semnat ca să nu….

Gabriel Harabagiu: ‘’Bun, numărul doi…’’

Urmeaza o discutie despre debitele asociatiilor de locatari care pare sa nu aiba legatura cu prima. SC Termo Service SA este societatea Primăriei Iași de administrare a blocurilor din Iași. Prin urmare, Chiriță recunoaște ca a savârșit o ilegalitate în dauna societatii primăriei dar a facut acest lucru la instigarea lui Harabagiu care era seful lui. Chiriță a semnat niște documente ilegale pentru a-și păstra postul. L-am întrebat pe Chiriță ce documente  ‘’în neregulă’’ a semnat dar a spus ca nu-și amintește. Poate va răspunde în fața unor procurori DNA sau DIICOT daca vor demara vreodata o ancheta. Spunem asta deoarece Harabagiu cel care l-a instigat este obișnuit să dea cu subsemnatul in fata procurorilor DNA și DIICOT fiind deja trimis in judecata alaturi de Mihai Chirica in dosarul edificarii ilegale a blocului afaceristului Gheorghe Chescu, fiind cercetat in alte dosare pentru o sumedenie de fapte de coruptie.

Aivănoaei condamnat intr-un dosar al DNA aplică Omerta

Gabriel Harabagiu a refuzat sa ne raspunda la întrebari la fel si Mihau Chirica. Alin Aivănoaei, actulul director al Termo Service a promis inițial ca va face cercetari si ne va spune despre ce este vorba dar dupa aceea nu a mai raspuns la telefon. O mână acopera pe alta în cadrul acestei găști de corupti care a pus stăpânire pe aparatul administrativ al municipiului. La randul sau Aivanoaei a fost condamnat printr-un acord de recunoastere intr-un dosar al DNA Iași (vezi aici).

In carantina ca hotii! Chirica pune iesenii sa plateasca unui corupt 4.000 euro pe luna

 

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.