Un alt dosar pentru avocatul acuzat de tentativă de omor! Dinu Şerban, în faţa judecătorilor!

413
avocat Dinu Serban
avocat Dinu Serban

@ A apărut un alt dosar în care avocatul acuzat de tentativă de omor a fost trimis în instanţă @ Astfel, procurorii ieşeni îl acuză pe Dinu Şerban @ Membrul Baroului Iaşi, trimis în faţa magistraţilor pentru conducere fără permis

A apărut un alt dosar în care avocatul acuzat de tentativă de omor a fost trimis în instanţă! Astfel, procurorii ieşeni îl acuză pe Dinu Şerban!

Membrul Baroului Iaşi a fost trimis în judecată pentru conducere fără permis. Acum, urmează ca instanţa să stabilească un prim termen al procesului. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus anchetatorii şi avocatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Avocatul Dinu Şerban, acuzat de anchetatori

La ultimul termen al procesului penal pentru tentativă de omor ce îl priveşte pe Dinu Şerban, magistraţii au decis amânarea cauzei. Amintim că, în acel caz, Dinu Şerban este acuzat că a vrut să facă moarte de om din cauza unui loc de parcare. În urmă cu câteva luni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași l-au trimis în judecată pe avocatul ieşean pentru tentativă de omor.

Conflictele dintre Dinu Șerban și vecinul său ar fi pornit de la un teren al acestuia din urmă, situat într-un cartier de vile, unde avocatul își parca mașina.

„A fost vorba despre două incidente diferite, unul petrecut în luna mai 2019, când victima a fost agresată, şi un al doilea conflict, în iunie 2020, când inculpatul a lovit aceeaşi persoană cu lama unui hârleţ în cap. Conflictele dintre cei doi au fost generate de faptul că inculpatul îşi parca maşina pe terenul neîmprejmuit al victimei”, au menţionat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.