Video! Un student UMF Iași și-a distrus BMW-ul fugind de poliție. Fusese implicat într-o încăierare la un club

1049
Dahabsha Eid si BMW-ul distrus
Dahabsha Eid si BMW-ul distrus

@ Individul care duminică  seara a fugit după ce Poliția l-a tras pe dreapta, și a provocat un accident distrugându-și BMW-ul se numește Dahabsha Eid, fiind student la Facultatea de Bioinginerie Medicală din cadrul UMF Iași @ Anul trecut acesta a fost implicat într-o încăierare în fața clubului Oxford din municipiul Iași

Un student la UMF Iași care conducea un BMW în seara zilei de 31 martie nu a respectat semnalele polițiștilor de a opri și de a trage pe dreapa și, deși era roșu la semafor a demarat, a intrat în coliziune cu un alt vehicul, și-a distrus mașina  și a fugit. Personajul se numește Dahabsha Eid, fiind student la Facultatea de Bioinginerie Medicală din cadrul UMF Iași. ‘’În seara de 31 martie 2024, în jurul orei 20:30, polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism, pe Bld. Ștefan cel Mare, din municipiul Iași, care aștepta la semaforul electric. În acel moment, conducătorul auto ar fi pus autoturismul în mișcare și ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului electric, nerespectând semnalele regulamentare ale polițiștilor. Ulterior, acesta ar fi pătruns pe sensul opus de mers, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat de 45 de ani. În urma impactului, șoferul care ar fi provocat coliziunea, ar fi abandonat autoturismul, fiind înregistrate doar pagube materiale. Cel de-al doilea conducător auto implicat în eveniment, în vârstă de 45 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Se fac verificări în vederea identificării persoanei, stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun’’, a transmis IPJ Iași prin intermediul purtătorului de cuvânt. Accidentul s-a produs pe strada Palat, zona Palas, în fața Băncii Transilvania.

masina Eid distrusa
masina Eid distrusa

A fost implicat într-o încăierare în fața clubului Oxoford

Mașina lui Dahabsha Eid are numărul de înmatriculare IS-44-EID (foto) aceiași care apare și în videoclipul atașat acestui articol. Clipul conține momentele unui incident care a avut loc în seara zilei de 03.03.2023 când Dahabsha Eid s-a bătut cu Alsana Hamzi, un alt student arab. Dahabsha Eid  a luat un ciocan pentru a-l lovi pe Hamzi dar acesta din urmă avea un cuțit. Alsana Hamzi l-a înjunghiat în ficat pe Eid și de aceea a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Mai multe detalii puteți citi în articolul repostat mai jos.

Video! Măcel între arabi la un club din centrul Iașului. Student la Medicină înjunghiat cu cuțitul

Constantin MAZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.