Video! Măcel între arabi la un club din centrul Iașului. Student la Medicină înjunghiat cu cuțitul

1734
bataie arabi Oxford
bataie arabi Oxford

@ Încăierarea a avut loc în fața clubului Oxford de pe strada Sfântul Lazăr @ Alsana Hamzi l-a înjughiat  cu un cuțit pe conaționalul său Dahabsha Eid @ Întreg incidentul a fost filmat de camerele video montate pe clădirile învecinate @ Ieri, magistrații Curții de Apel au decis ca Alsana Hamzi să fie judecat în arest la domiciliu

În seara zilei de 03.03.2023, Alsana Hamzi și niște prieteni au mers prin mai multe baruri și cluburi din Iași iar în jurul orei 4.00 au ajuns în clubul Oxford din Zona Palas. Aici se afla împreună cu doua femei, Ștefana Adelina Iorgulescu și Anca Georgiana Mocanu, un alt arab israelian și anume victima Dahabsha Eid.  În interiorul clubului, Alsana Hamzi a socializat cu Anca Mocanu. În jurul orei 4.50 Dahabsha Eid și cele două femei s-au îndreptat spre mașina cu care veniseră un BMW pentru a pleca spre casă. Cei trei au apucat să se urce în mașină iar la un moment dat a apărut și Alsana Hamzi care l-a rugat pe Dahabsha Eid să-l ducă și pe el cu mașina. Hamzi s-a urcat în spate lângă Anca Mocanu dar și-a aprins și o țigară fapt ce l-a deranjat pe Dahabsha care i-a cerut să o stingă. Cei doi au început să se certe foarte tare iar femeile de frică au părăsit mașina. În cele din urmă, Hamzi a ieșit din mașină iar Dahabsha susține că l-ar fi scuipat. Dahabsha l-a lovit cu mâna peste față pe Hamzi după care au început să se îmbrâncească. Un alt bărbat, Răzvan-Vasile  Ropciuc a încercat să-I potolească dar nu a reușit, cei doi începând să-și care reciproc pumni în față. După aceea Dahabsha s-a deschis portbagajul mașinii sale pentru a lua un ciocan iar în acest timp, Hamzi i-a tăiat cu cuțitul cauciucul din dreapta al mașinii. Dahabsha a fugit după Hamzi pentru a-l lovi cu ciocanul dar acesta din urmă l-a prins se mînă i-a parat lovitura și l-a înjunghiat în abdomen secționându-i ficatul. ‘’ La ora 06:05:31, persoana vătămată alerga, având în mâna dreaptă obiectul contodent (scos din portabaj) spre Alsana Hamzi. După ce Alsana Hamzi a văzut persoana vătămată venind către el, l-a prins pe Dahabsha Eid cu mâna dreaptă de umărul stâng, împrejurare în care, printr-o singură mișcare, l-a lovit pe acesta cu mâna stângă în zona abdomenului, respectiv în partea laterală-stânga (hemitorace stâng) a persoanei vătămate (ora 06:05:32). Ulterior momentului descris mai sus, persoana vătămată și Alsana Hamzi au continuat săîși aplice reciproc lovituri cu pumnii și picioarele, între cei doi intervenind din nou martorul Ropciuc Răzvan-Vasile’’, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Alsana Hamzi
Alsana Hamzi

Arabul purta tot timpul un cuțit la el

Victima a încercat sa plece cu mașina dar nu a putut să conducă a ieșit din autoturism și s-a prăbușit. Dahabsha Eid a ajuns la spital a fost operat și a supraviețuit. Alsana Hamzi a fugit s-a ascuns o perioadă dar a fost prins și arestat. Recent a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Ieri, Curtea de Apel Iași a decis că acesta poate fi judecat în stare de arest la domiciliu (vezi aici). ‘’ Vis-a-vis de particularitățile cauzei, de circumstanțele și particularitățile desfășurării incidentului respectiv, măsura arestului preventiv era categoric excesivă , măsura preventivă corectata astăzi de Curtea de Apel Iași’’, a spus Christy Mîrșanu, avocatul lui Hamzi.

Alsana Hamzi este cetăţean israelian, în prezent fiind student în anul IV al Universităţii Gheorghe Asachi Iaşi – Facultatea de Inginerie. Acesta se află pe teritoriul României din anul 2019, când a venit însoţit de vărul său El Sana Alaa cu care de altfel a şi locuit în majoritatea anilor de studenţie. De când se află pe teritoriul României, mai ales pe timpul ieşirilor nocturne, Alsana Hamzi obişnuia să poarte asupra sa, în scop de apărare, un cuţit tip briceag, au constatat procurorii. Dahabsha Eid este de asemenea cetăţean israelian, în prezent fiind student al Universităţii de Medicină şi Farmacie Gr. T. Popa.

Scandal într-un club din Iaşi! Bătaie ca-n filme, din cauza unei domnişoare! (EXCLUSIV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.