Șantaj și proxenetism, în Iași! Doi tineri au scăpat de pușcărie, după acuzații îngrozitoare! (EXCLUSIV)

438
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Șantaj și proxenetism, în Iași: doi tineri au scăpat de pușcărie, după acuzații îngrozitoare @ Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Cosmin Cătălin Bodnari la 3 ani de ]nchisoare, dar cu suspendare @ În același dosar, Sorin Ionuț Gearbă a primit o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare, tot cu suspendare

Șantaj și proxenetism, în Iași: doi tineri au scăpat de pușcărie, după acuzații îngrozitoare! Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Cosmin Cătălin Bodnari la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare.

În același dosar, Sorin Ionuț Gearbă a primit o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare, tot cu suspendare. Demn de remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Șantaj și proxenetism, în Iași!

 

Procesul celor doi indivizi din Dumești și Podu Iloaiei a început pe data de 23 august 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată sub acuzațiile de șantaj și proxenetism. Conform anchetatorilor, cei doi tineri au intrat în vizorul lor în luna iulie a anului trecut.

Atunci, Sorin Ionuţ Gearbă şi Cosmin Cătălin Bodnari au fost încătușați după ce ar fi pus o fată să se prostitueze în apartamente închiriate în Iaşi. În urma unei descinderi, la cei doi indivizi au fost găsite mai multe sume de bani ce ar putea fi obţinuţi în urma prostituţiei.

 

Fata ar fi fost șantajată ca să facă sex pe bani

 

Oamenii legii au precizat că cei doi indivizi ar fi şantajat fata încă din luna ianuarie a anului trecut.

„Pe 1 iulie 2022, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal. Din investigaţiile efectuate s-a constatat faptul că, în ianuarie 2022, doi tineri ar fi şantajat o tânără cu distribuirea unei filmări compromiţătoare cu aceasta şi ar fi determinat-o astfel să practice, în perioada 20-28 ianuarie, prostituţia în folosul lor, pe raza municipiului Iaşi, în apartamente închiriate în regim hotelier”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.