Bairam, în lumea interlopă din Iaşi! Mai mulţi membri ai clanului Gangal au scăpat de acuzaţii! (EXCLUSIV)

1237
sala de judecata
sala de judecata

@ Bairam, în lumea interlopă din Iaşi: mai mulţi membri ai clanului Gangal au scăpat de acuzaţii @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus încetarea procesului penal în ceea ce îi priveşte pe Daniel, Ionuţ, Marius Constantin şi Dumitru Emil Gangal, ca urmare a prescripţiei răspunderii penale @ Cei 4 erau acuzaţi că ar fi făcut un scandal de pomină pe o terasă din judeţ

Bairam, în lumea interlopă din Iaşi: mai mulţi membri ai clanului Gangal au scăpat de acuzaţii! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri încetarea procesului penal în ceea ce îi priveşte pe Daniel, Ionuţ, Marius Constantin şi Dumitru Emil Gangal, ca urmare a prescripţiei răspunderii penale.

„Instanţa constată că persoanele vătămate V.I. şi G.V.I. nu s-au constituit părţi civile în cauză. Admite acţiunea exercitată de partea civilă Drys SRL, din satul Vlădiceni, şi îi obligă pe inculpaţi, în solidar, să îi plătească suma de 600 de lei, reprezentând daune materiale”, au încheiat judecătorii ieşeni.

 

Bairam, în lumea interlopă din Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor 4 membri ai clanului Gangal a început pe data de 1 aprilie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Marius Constantin Gangal, Daniel Gangal, Emil Dumitru Gangal și Ionuț Gangal, după un scandal cât casa. Acuzațiile aduse de anchetatorii ieșeni în acest caz sunt de lovire sau alte violențe, violarea sediului profesional și distrugere.

Cei 4 membri ai clanului Gangal au intrat în vizorul oamenilor legii în urmă cu mai bine de 5 ani. „În noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2015, în intervalul orar 3:00 – 4:00, inculpații, frați, fiind înarmați cu pari, au pătruns fără drept pe terasa acoperită aparținând unei firme din satul Vlădiceni, unde le-au aplicat mai multe lovituri persoanelor vătămate V.I. (administratorul societății) și I.G.V., fiul acestuia, provocându-le suferințe fizice și leziuni traumatice, a căror gravitate a fost evaluată la 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, respectiv 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Aceștia au distrus, totodată, mai multe bunuri, precum scrumiere, farfurii, pahare, sticle cu băutură și deteriorând două mese din material plastic și trei scaune, aparținând persoanei juridice vătămate”, au declarat anchetatorii.

 

De la petrecere, la o bătaie ca-n filme pe o terasă din Iași

 

Oamenii legii au adăugat că, din fericire, pe terasa respectivă nu se aflau clienți, deoarece scandalul în care au fost implicați Marius Constantin Gangal, Daniel Gangal, Emil Dumitru Gangal și Ionuț Gangal a avut loc după închiderea programului.

„Faptele au fost comise după închiderea programului barului, la sfârșitul unei petreceri private organizată de către administratorul persoanei juridice vătămate pentru membrii familei sale, la care au participat și inculpații. După terminarea petrecerii și părăsirea localului, inculpații au devenit violenți cu celelalte persoane care au participat la eveniment. Mai apoi, aceștia s-au întors în incinta terasei localului prin escaladarea gardului, exercitând actele de violență asupra celor două persoane vătămate”, au încheiat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.