Crimă oribilă, la Iaşi! Un poliţist şi-a măcelărit soţia!

3169
Fostul politist de frontiera Iorgu Acsinte
Fostul politist de frontiera Iorgu Acsinte

@ Un fost poliţist de frontieră ieşean a fost pedepsit de către magistraţi, după ce a fost acuzat că şi-a ucis nevasta @ Astfel, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins ieri apelul formulat de Iorgu Acsinte @ Iniţial, acesta a fost condamnat la 15 ani de temniţă, pentru omor asupra unui membru de familie

Crimă oribilă, la Iaşi! Un fost poliţist de frontieră şi-a măcelărit nevasta! După aceasta, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Iorgu Acsinte la 15 ani de temniţă, pentru omor asupra unui membru de familie.

El a contestat sentinţa, iar, ieri, magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au respins apelul formulat de acesta.

 

Crimă oribilă, la Iaşi!

 

Fostul poliţist de frontieră Iorgu Acsinte, din localitatea Prisăcani, a fost condamnat la 15 ani de puşcărie. Procesul ieşeanului a început pe 7 octombrie 2021. Procurorii l-au acuzat de omor asupra unui membru de familie.

Oamenii legii spun că individul a intrat în atenţia lor în urmă cu mai bine de 1 an, după ce s-a descoperit decesul soţiei acestuia. Chemate la faţa locului, autorităţile au constatat că femeia avea semne de moarte biologică instalată de câteva ore, nefiind indicație de resuscitare.

 

Ordin de protecţie cerut împotriva soţiei

 

În 2020, Iorgu Acsinte a cerut un ordin de restricţie împotriva soţiei sale. Bărbatul a precizat la acea dată faptul că ordinul era menit să îl protejeze de presupusele agresiuni ale soţiei. Cei doi s-au despărţit în urmă cu aproximativ 3 ani. Surse din anchetă au precizat faptul în familia cu pricina au mai avut loc episoade de violență.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru efectuarea necropsiei. De remarcat este faptul că cei doi soți au adus pe lume doi băieți, care acum sunt, la rândul lor, oameni ai legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.