Lovitură pentru avocata acuzată de tentativă de omor în trafic! Judecătorii ieşeni au luat ieri decizia referitoare la Alexandra Cioată! (EXCLUSIV)

857
Alexandra Cioata
Alexandra Cioata

@ Lovitură pentru avocata acuzată de tentativă de omor în trafic: judecătorii ieşeni au luat decizia referitoare la Alexandra Cioată @ Astfel, ieri, magistratii din cadrul Curtii de Apel Iasi au admis cererea de prelungire a arestului preventiv în cazul avocatei

Lovitură pentru avocata acuzată de tentativă de omor în trafic! Judecătorii ieşeni au luat decizia referitoare la Alexandra Cioată! Aşadar, magistratii din cadrul Curtii de Apel Iasi au admis ieri cererea de prelungire a arestului preventiv în cazul avocatei.

„Instanta admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iasi. Prelungeşte măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpata Cioată Alexandra, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor si părăsire a locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, pe o durată de 30 de zile. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu o măsură preventivă mai usoară formulată de inculpată, ca nefondată”, au afirmat ieri judecatorii din cadrul Curtii de Apel Iasi.

Alexandra Cioată, cercetată în urma unui accident rutier

Amintim ca, recent, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele Alexandrei Cioată, sub acuzaţiile de tentativă de omor şi părăsirea locului accidentului. Avocata Alexandra Cioată a fost reţinută pentru 24 de ore în urma accidentului rutier care a avut loc pe o strada din Iasi.

Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au dus-o la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. În seara zilei de 30 mai 2024, a avut loc un accident rutier în cadrul căruia o maşină ce ar fi fost condusă de avocată a dat peste un motociclist. În urma incidentului, anchetatorii au decis cercetarea femeii pentru tentativă de omor și părăsirea locului accidentului.

Avocata din Iaşi vrea să scape de gratii

Oamenii legii au intrat în alertă, iar, la scurt timp după accident, au identificat proprietara autoturismului, dar nu știau cine se afla la volan în momentul producerii accidentului din Nicolina. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi în momentul producerii accidentului rutier, anchetatorii au concluzionat că maşina ar fi fost izbită cu intenţie în spatele motocicletei conduse de un bărbat.

În urma impactului, motociclistul a ajuns la spital cu diverse leziuni. Bărbatul a spus că nu o cunoaşte pe avocată şi că nu ştie de ce femeia ar fi intrat cu maşina în motocicletă. Anchetatorii nu exclud ca totul să fi avut loc în urma unor şicanări în trafic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.