Lovitură în lumea interlopă! Un apropiat al clanului Corduneanu i-a convins pe judecători! (EXCLUSIV)

8453
Andrei Stefan Boncu
Andrei Stefan Boncu

@ Lovitură în lumea interlopă: un apropiat al clanului Corduneanu i-a înduplecat pe judecători @ Magistrații din cadrul Curții de Apel Iași i-au redus ieri pedeapsa lui Andrei Ștefan Boncu, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice @ Asta, deoarece „locotenentul” clanului Corduneanu are calitatea de martor într-un alt dosar, dându-le informații anchetatorilor

Lovitură în lumea interlopă: un apropiat al clanului Corduneanu i-a înduplecat pe magistrații ieșeni. Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași i-au redus pedeapsa lui Andrei Ștefan Boncu (45 de ani), pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Asta, deoarece „locotenentul” clanului Corduneanu are calitatea de martor într-un alt dosar, dându-le informații anchetatorilor.

„Instanța admite apelul promovate de inculpatul Andrei Ştefan Boncu împotriva sentinței penale din 7 aprilie 2022, pronunţată de Judecătoria Iaşi, doar în sensul reducerii pedepsei principale cu închisoarea aplicate inculpatului și al majorării termenului de supraveghere al suspendării sub supraveghere.

Reţine în favoarea inculpatului Andrei Ștefan Boncu incidenţa dispozițiilor art. 19 din Legea nr. 682/2002 privind protecţia martorilor şi, în consecinţă, reduce pedeapsa principală aplicată prin sentinţa penală apelată pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice, de la 1 an, la 6 luni de închisoare, cu suspendare. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate care nu contravin prezentei decizii. Definitivă”, au arătat magistrații ieșeni.

 

Andrei Stefan Boncu 2
Andrei Stefan Boncu 2

 

Lovitură în lumea interlopă: pedeapsă micșorată pentru Andrei Ștefan Boncu

 

Acest proces al lui Andrei Ștefan Boncu a început în urmă cu mai bine de un an. Procurorii l-au trimis în judecată sub această acuzație după mai multe postări pe Facebook. Întreg scandalul a izbucnit după ce individul s-a filmat cu o sabie prin centrul Iașului, în timp ce își amenința rivalii, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Mărăraș, zis „Brăileanu’”. Acesta ar fi postat pe o rețea de socializare unele clipuri filmate în centrul Iașului. În ambele videoclipuri, individul și-ar fi amenințat rivalii.

Așadar, Jean Mărăraș și Constantin Vandam ar fi fost cei vizați de postările făcute pe rețeaua de socializare. În una dintre filmări se poate vedea cum individul scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer. Filmarea a fost făcută pe timp de noapte, chiar pe stradă, în Piața Unirii.

„Vandam și Jean, … de zdrențe și de panarame! Cosmos, față de voi, e legendă vie! Voi ați avut noroc de Cosmos! Dacă nu era Cosmos în Iașul ăsta, voi erați f… demult! Veniți să vă întâlniți cu mine!”, ar fi strigat individul pe filmarea realizată în Piața Unirii. Acesta ar mai fi proferat unele injurii, invitându-i pe cei doi rivali vizați să se întâlnească cu el, pentru a-și regla conturile.

 

Andrei Stefan Boncu 3
Andrei Stefan Boncu 3

 

Apropiatul clanului Corduneanu s-a mutat în zona Sălii Polivalente

 

În cea de-a doua filmare, realizată probabil în aceeași noapte, individul este cu aceeași sabie în mână, dar în zona din apropierea Sălii Polivalente. „Vandam și Jean, p… pe voi, mi-ați dat întâlnire în față la Sala Sporturilor! Am venit aici, b… de zdrențe! Veniți, mă, să ne batem! Să vadă toată România și toată țara care e valoarea voastră! Vă faceți reclamă pe Facebook în lipsa noastră, când nu suntem noi!”, a strigat individul, agitând prin aer aceeași sabie.

Oamenii legii s-au sesizat cu privire la comiterea unor infracțiuni. Ștefan Andrei Boncu a fost dus la audieri de către polițiști. Potrivit informațiilor deținute, Ștefan Boncu este un apropiat al clanului Corduneanu.

Anchetatorii au susținut că, în trecut, individul a mai avut probleme, atât cu privire la legislația rutieră, cât și cu diverse scandaluri. De cealaltă parte, Jean Mărăraș și Constantin Vandam fac parte din clanul condus de Cosmos Tănase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.