Accident rutier mortal, pe o stradă din Iaşi! Ce a păţit şoferul în urma impactului devastator! (EXCLUSIV)

10152
Accident rutier
Accident rutier

@ În urma unui accident rutier mortal, ce a avut loc pe o stradă din Iaşi, un şofer a fost pedepsit de către judecători @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Adrian Dumitru Creţu la 2 ani şi 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă @ În schimb, şoferul a scăpat de acuzaţia de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, deoarece răspunderea penală s-a prescris

 

După un accident rutier mortal, ce a avut loc pe o stradă din Iaşi, un şofer a fost pedepsit de către judecători. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Adrian Dumitru Creţu la 2 ani şi 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă. Totuşi, şoferul a scăpat de acuzaţia de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, deoarece răspunderea penală s-a prescris.

„Inculpatul Adrian Dumitru Creţu va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Municipiului Iaşi – Direcţia de Exploatare Patrimoniu sau în cadrul Primăriei Municipiului Iaşi – Direcţia Fond Locativ, pe o perioadă de 90 de zile”, au spus judecătorii.

 

Accident
Accident

 

Daune în urma unui accident rutier mortal, ce a avut loc în Iaşi

 

Pe lângă pedeapsa aplicată şoferului, judecătorii au obligat asiguratorul maşinii să le plătească daune rudelor persoanei decedate. Astfel, partea responsabilă civilmente SC Euroins România Asigurare Reasigurare SA a fost obligată să le plătească părţilor civile sumele de 10.000 de lei şi 60.000 de euro.

Demn de remarcat este fapul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul şoferului Adrian Dumitru Creţu a început pe data de 2 iulie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Accident pe o strada
Accident pe o strada

 

Adrian Dumitru Creţu, implicat într-un impact devastator

 

Oamenii legii au afirmat că şoferul a intrat în vizorul lor după un accident rutier mortal, ce a avut loc pe o stradă din Iaşi în urmă cu mai bine de 6 ani.

Conform anchetatorilor, o tânără în vârstă de 26 de ani a decedat în urma impactului devastator ce s-a petrecut pe Calea Chişinăului. Procurorii ieşeni au afirmat că victima a murit cu capul zdrobit după ce maşina în care se afla a intrat într-un TIR parcat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.