Scandal la Hamak! Partenerii de afaceri își spală rufele in justiție

3581
Hamak
Hamak

@ La Hamak, parcul de aventură din Bucium partenerii de afaceri nu se mai înțeleg între  ei @ Firma care deține restaurantul susține că a fost evacuată pe nedrept de proprietarul parcului de aventură

Afaceriștii care-și desfășurau activitatea in Aventura Parc Hamak sunt acum la cuțite. Afaceristul care deținea restaurantul de la Hamak sustine ca fost evacuat abuziv de proprietarul parcului, motiv pentru care s-a adresat Justiției. Restaurantul este deținut de SC AB Joint Venture SRL iar spațiul in care-si desfașura activitatea este deținut de SC Club Hamak SRL. Proprietarul a reziliat contractul de inchiriere motivat  de intarzieri repetate si de durata lunga la plata chiriei dar patronul SC AB Joint Venture SRL a aratat ca nu a mai putut realiza venituri din cauza pandemiei Covid, activitatea restaurantelor fiind suspendata și invocă forța majoră. De aceea, SC AB Joint Venture SRL a cerut ajutorul judecatorilor ca printr-o ordonanță preşedinţială. „În motivare, reclamanta a arătat că între părți a intervenit un contract de închiriere cu nr. 30/31.08.2015, că pe fondul instituirii stării de urgență și a efectelor negative ale acesteia asupra activității reclamantei și asupra veniturilor încasărilor, aceasta nu a mai putut îndeplini obligațiile contractuale potrivit convenției dintre părți. A mai învederat reclamanta că a fost somată în data de 08.02.2020 cu privire la rezilierea contractului și evacuarea spațiului, însă la data de 04.01.2021 au fost compensate sumele datorate pârâtei, notificarea neavând o bază legală”, se arata in incrisurile din dosar.

In replica, SC Club Hamak SRL a aratat ca  restaurantul s-a autoevacuat si ca utilitatile au fost sistate pentru ca nu au mai fost platite facturile. Cererea restaurantului de reintegrare in spatiu prin ordonanta preşedinţială a fost respinsa de Tribunal , insa Curtea de Apel va decide definitiv saptamana viitoare. In paralel restaurantul a deschis un alt proces civil avand ca obiect „actiune in constatare”. Citeste si „Scene de o violență extremă la Tiki Village. O persoană a fost înjunghiată”. 

 

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.