Fiul deputatului Traian Dobre condamnat definitiv la inchisoare

2135
Traian Dobre
Traian Dobre

@ Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar PSD-PNL Traian Dobre a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Iasi la o pedeapsa de 1 an si 2 luni de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de lovire

Sentinta definitiva de condamnare la inchisoare pentru Cristian Dobre fiul fostului parlamentar PSD-PNL, Traian Dobre. Astfel, Curtea de Apel Iasi a respins ieri apelul (vezi aici) formulat de Cristian Dobre impotriva sentintei prin care a fost condamnat de Judecatoria Iasi la o pedeapsa de 1 an si 2 luni de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de lovire (vezi aici). Cristian Dobre a fost trimis in judecata in septembrie 2019 si asta deorece a agresat un iesean in plina strada. Astfel, in data de 24.09.2017 in jurul orei 16.30 ieseanul S.C.I si-a parcat motocicleta in parcarea din spatele blocului 901A din municipiul Iasi pentru a sta de vorba cu o femeia. La un moment dat langa motocicleta  ieseanului opreste BMW-ul lui Cristian Dobre care se da jos si fara sa spuna nimic i-l loveste pe S.C.I cu un pumn si un picior dupa care revine la masina scoate spray-ul paralizant si isi pulverizeaza victima. Dupa aceea a plecat. ” În actul de sesizare al instanței s-a reținut, în esență, faptul că la data de 24.09.2017 ,  în jurul orelor 16.30, în timp ce se afla lângă blocul  901A, inculpatul Dobre Cristian i-a aplicat o lovitură cu pumnul în față și cu piciorul în abdomen persoanei vătămate I. S. C si i-a pulverizat spray lacrimogen în zona feței, aceasta suferind leziuni ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform certificatului medico-legal  din 25.09.2017″, au retinut judecatorii ieseni.

Mai multe detalii am prezentat in articolul ”Fiul deputatului Traian Dobre a batut un iesean in strada, in plina zi, fara nici un motiv”, publicat de Dezvaluirea.ro in data de 11 iunie a.c.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.