Avocatul ieşean acuzat de tentativă de omor, ţinut în „joc de glezne” de judecători!

447
avocat Dinu Serban
avocat Dinu Serban

@ Singurul avocat din Iaşi acuzat de tentativă de omor este ţinut în „joc de glezne” de către magistraţi @ Astfel, procesul penal ce îl priveşte pe Dinu Şerban a fost amânat pentru data de 11 septembrie 2023 @ Dinu Şerban este acuzat că a vrut să facă moarte de om din cauza unui loc de parcare 

Singurul avocat din Iaşi acuzat de tentativă de omor este ţinut în „joc de glezne” de către magistraţi. Procesul penal ce îl priveşte pe Dinu Şerban a fost amânat pentru data de 11 septembrie 2023.

Dinu Şerban este acuzat că a vrut să facă moarte de om din cauza unui loc de parcare. În urmă cu câteva luni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași l-au trimis în judecată pe avocatul Dinu Șerban pentru tentativă de omor.

Cum a izbucnit scandalul în care este implicat Dinu Şerban

Disputele dintre Dinu Șerban și vecinul său ar fi pornit de la un teren al acestuia din urmă, situat într-un cartier de vile, unde avocatul își parca autoturismul.

„Astfel, a fost vorba despre 2 incidente diferite, unul petrecut în luna mai 2019, când victima a fost agresată, şi un al doilea conflict, în iunie 2020, când inculpatul a lovit aceeaşi persoană cu lama unui hârleţ în cap. Conflictele dintre cei doi au fost generate de faptul că inculpatul îşi parca maşina pe terenul neîmprejmuit al victimei”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Alte probleme cu legea

Amintim că avocatul Şerban nu se află la prima problemă cu legea. În 2009, a fost încătuşat după un conflict avut cu polițiștii în trafic. Discuțiile au degenerat după ce avocatul a încercat să plece cu prietena sa de la faţa locului.

În plus, avocatul a fost acuzat de lovire sau alte violenţe. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu acesta, având în vedere faptul că acuzaţia este cu mult mai gravă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.