Termeni pe care e bine să îi cunoști înainte să joci la ruletă

137
ruleta live
ruleta live

În cazul în care te gândești să te distrezi la ruletă online, iată care sunt cei mai
cunoscuți termeni pe care e bine să îi cunoști. Fiind un joc atât de distractiv,
ruleta vine cu multiple opțiuni de pariere, pe care e bine să le cunoști în așa fel
încât să îți maximizezi șansele. În prezent, cei mai mulți oameni aleg să joace la ruletă online, unde oamenii au la dispoziție o varietate mai mare. În mediul online sunt disponibile atât ruleta europeană – cea mai populară din țara noastră, cea americană și cea franceză. Mai mult, utilizatorii au la dispoziție și mese de ruletă de la cei mai importanți
furnizori. Spre exemplu, în cazinourile cu ruleta live, utilizatorii au 17 mese la dispoziție de la provideri precum NetEnt, Evolution Gaming, iSoftBet, Novomatic sau Playtech.
Iar înainte de a încerca aceste jocuri e recomandat să cunoști câteva cuvinte pe care le vei întâlni.

Iată care sunt acestea:

Pariuri interne – Sunt plasate în partea interioare a mesei, pe numerele de la 0 la 36. Utilizatorii au la dispoziție cinci tipuri de pariuri interne: Straight, Split, Street of Three line, Corner și Six Line.

Pariul Straight – Este efectuat pe un singur număr și poate fi plasat punând un jeton în căsuța aferentă
numărului respectiv.

Pariul Split – Este un pariu pe două numere aflate în vecinătate, atât pe orizontală cât și pe verticală. Pariul poate fi efectuat plasând jetonul pe linia care desparte cele două numere.

Street of Three Line – Este un pariu efectuat pe o linie orizontală ce conține trei numere. Pentru a efectua acest pariu se plasează jetonul pe marginea numărului din partea stângă a acestui șir de 3 numere.

Corner – Pariul pe patru numere care alcătuiesc un pătrat. Pentru a plasa pariul e necesar ca jetonul să fie plasat pe mijlocul crucii formate de intersecția celor patru numere.
Six Line – Pariul pe 6 numere învecinate din aceeași linie. Dacă dorești să plasezi pariul pe numerele de la 1 la 6, vei fi nevoit să plasezi jetonul pe intersecția sub formă de T din partea stângă, între 1 și 4.

Pariurile externe – Sunt cele plasate în căsuțele din jurul câmpului spațiului al numerelor de la 1 la 36. Există cinci moduri de a efectua un pariu exterior: Coloană, Duzină, Mare ori Mic, Roșu și Negru, Par sau Impar.

Pariul pe coloană – Este cel efectuat pe una dintre cele trei coloane verticale: stânga, mijloc sau dreapta. Se plasează jetonul în secțiunea dedicată și mizezi practic pe toate cele 12 numere alese.

Pariul pe duzină – Se efectuează un pariu pe 12 numere consecutive, ce sunt împărțite în mod egal pe cele trei secțiuni: 1-12, 13-24 și 25-36.

Mari sau mici – Fie vei paria pe numerele mari, de la 19 la 36, fie pe cele mici, de la 1 la 18.

Roșu sau negru – Vei alege culoarea pe care vei paria, roșu sau negru.

Par sau impar – Poți miza pe paritatea sau împărțirea numărului.

Plățile la ruletă

În cazul pariului pe 1 număr, câștigul va fi de 35 la 1. Pe split câștigul va fi de 17 la 1, pe street de 11 la 1, iar pe pătrat de 8 la 1. Pentru 5 numere câștigul va fi de 6 la 1, pe șase numere de 5 la 1. În ce privește pariurile pe coloană și duzină, câștigul este de 2 la 1. În schimb, pariurile pe mic/mare, roșu/negru, par/impar dublează miza pusă de jucător.
Șansele de câștig la ruletă sunt mai mari la cea europeană, care are câteva secole vechime, având în vedere că cea americană conține și un 00. Din acest motiv, ruleta europeană este cea mai populară pentru utilizatorii din țara noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.