Cea mai cunoscută hoaţă din Iaşi, executată pentru evadare! Judecătorii nu au avut deloc milă de ea! (EXCLUSIV)

1626
Catuse
Catuse

@ Cea mai cunoscută hoaţă din Iaşi a fost executată pentru evadare @ Judecătorii nu au avut deloc milă de ea! @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Roxana Todică la 2 ani şi 5 luni de temniţă, pentru evadare

Cea mai cunoscută hoaţă din Iaşi a fost executată pentru evadare! Judecătorii nu au avut deloc milă de ea! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o ieri pe Roxana Todică la 2 ani şi 5 luni de temniţă, pentru evadare.

La emiterea sentinţei, judecătorii ieşeni au luat în calcul şi condamnări anterioare primite de femeie, pentru complicitate la furturi.

 

Cea mai cunoscută hoaţă din Iaşi, executată pentru evadare

 

Demn de remarcat este faptul că această sentinţă nu e definitivă, ea putând fi contestată. Acest proces penal al Roxanei Todică a început pe data de 22 iulie 2022. Procurorii din carul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţia de evadare.

Conform anchetatorilor, pe data de 27 martie 2022, cea mai cunoscută hoaţă din Iaşi a fost prinsă „în ofsaid” de către oamenii legii.

 

Roxana Todică, acuzată de evadare

 

În trecut, ieşeanca Roxana Todică a fost cercetată, trimisă în judecată şi condamnată pentru complicitate la furt. Între timp, ieşeanca s-a aflat sub imperiul unor măsuri preventive, pe care aceasta nu le-ar fi respectat.

Astfel, poliţiştii au săltat-o şi au dus-o la audieri. Mai apoi, cea mai cunoscută hoaţă din Iaşi a fost trimisă în judecată sub acuzaţia de evadare. Acum, aceasta a fost pedepsită de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.