Fantezii secrete, îndeplinite de o tânără din Iaşi! Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei, cu acordul iubitului! (EXCLUSIV)

6603
Doi tineri
Doi tineri

@ Fantezii secrete, îndeplinite de o tânără din Iaşi! @ Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei, cu acordul iubitului @ După ce anchetatorii au intrat pe fir, ieri, Sorin Mihai Zavache a fost condamnat la 2 ani şi 3 luni de puşcărie

Fantezii secrete, îndeplinite de o tânără din Iaşi! Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei, cu acordul iubitului! După ce anchetatorii au intrat pe fir, ieri, Sorin Mihai Zavache a fost condamnat la 2 ani şi 3 luni de puşcărie, pentru proxenetism.

„Instanţa constată că partea vătămată E.H. nu s-a constituit parte civilă”, au afirmat ieri magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Fantezii secrete, îndeplinite de o tânără din Iaşi!

 

Procesul lui Sorin Mihai Zavache a început pe data de 24 iunie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pentru proxenetism. Oamenii legii spun că ieșeanul Sorin Zavache a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Atunci, tânărul din Iași a fost ridicat de polițiști, după ce s-ar fi transformat în proxenet. Conform agenților, împreună cu iubita sa, individul a făcut bani buni din prostituție.

Tânărul din Iași a căzut în plasa polițiștilor după ce s-a hotărât să câștige mulți bani chiar de pe urma iubitei sale. Oamenii legii spun că bărbatul a pus-o pe iubita lui să se prostitueze în diferite orașe din țară. În timp ce femeia își vindea corpul pe bani, el căuta apartamente de închiriat și planifica totul ca la carte.

 

Sorin Mihai Zavache, acuzat de proxenetism

 

Jocul ieşeanului a fost oprit brusc de polițiștii care au intrat pe fir. Astfel, agenții din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat recent o percheziție domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Așadar, pe 3 iunie 2021, oamenii legii au făcut o percheziție domiciliară, în orașul Brașov, la individul suspectat de proxenetism.

„Au fost ridicate mijloace de probă precum dispozitive mobile de comunicare, carduri bancare și suma de 1.600 de lei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, au menționat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

Suspectul, dus după gratii

 

După percheziții, ieșeanul a și fost băgat după gratii. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Mihai Sorin Zavache.

„Instanța admite propunerea procurorului formulată în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihai Sorin Zavache, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au menționat atunci magistrații ieșeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.