Fiul deputatului Traian Dobre a batut un iesean in strada, in plina zi, fara nici un motiv

2880
Traian Dobre
Traian Dobre

@ Un iesean si-a oprit motocicleta intr-o parcare pentru a sta de vorba cu o cunostinta, o femeie @ La un moment dat langa motocicleta opreste BMW-ul lui Cristian Dobtre, fiul fostului parlamentar se da jos i-l loveste cu pumnul si cu piciorul dupa care i-i da si cu spray paralizant si pleaca @ In trecut Cristian Dobre a fost acuzat ca a batut o ziarista

Fostul parlamentar PNL si PSD, Traian Dobre ne da lectii de  moralitate pe toate posturile de televiziune dar se pare ca a esuat in ceea ce priveste educatia propriului copil. Directorul Comat SA, Cristian Dobre a fost trimis in judecata si condamnat recent  pentru savarsirea infractiunii de loviri si alte violente si asta deoarece a batut un iesean in plina zi, fara nici un motiv. Astfel, in data de 24.09.2017 in jurul orei 16.30 ieseanul S.C.I si-a parcat motocicleta in parcarea din spatele blocului 901A din municipiul Iasi pentru a sta de vorba cu o femeia. La un moment dat langa motocicleta  ieseanului opreste BMW-ul lui Cristian Dobre care se da jos si fara sa spuna nimic i-l loveste pe S.C.I cu un pumn si un picior dupa care revine la masina scoate spray-ul paralizant si isi pulverizeaza victima. Dupa aceea a plecat. ” În actul de sesizare al instanței s-a reținut, în esență, faptul că la data de 24.09.2017 ,  în jurul orelor 16.30, în timp ce se afla lângă blocul  901A, inculpatul Dobre Cristian i-a aplicat o lovitură cu pumnul în față și cu piciorul în abdomen persoanei vătămate I. S. C si i-a pulverizat spray lacrimogen în zona feței, aceasta suferind leziuni ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform certificatului medico-legal  din 25.09.2017″, au retinut judecatorii ieseni.

In fata instantei victima a declarat ca il cunoaste pe Cristian Dobre ca au prieteni comuni dar nu mai vorbisera demult. La randul sau Cristian Dobre nu a dat declaratii in fata judecatorilor astfel incat nu se stie de ce l-a lovit. Cristian Dobre a recunoscut faptele i-a judecatorii l-au condamnat la o pedeapsa de 1 an si 2 luni cu suspendare si sa presteze 90 de zile de munca in folosul comunitatii. De asemenea Cristian Dobre trebuie sa-i plateasca victimei despagubiri morale de 7.000 lei. Sentinta nu este definitiva. Cristian Dobre a mai fost acuzat si in trecut de acte de violenta printre care si pentru faptul ca a batut o jurnalista. Traian Dobre a fost parlamentar atat din partea PSD cat si de la PNL.

 

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, in descriere făcută de dumneavoastră ,sunt lucruri adevărate .In completare aș dori să menționez faptul că inculpatul Dobre Cristian in perioada 2017-2020, a practicat un soi de terorizare a mea , prin faptul că a telefonat și a transmis mesaje ,peste 8000, cu injurii la adresa mea , in special a Părinților mei .In luna noiembrie 2017 a fost surprins de camerele video al autoturismului personal , dând târcoale și a pus un om al străzii să facă distrugerea autoturismul. La Plângerea penală si însoțită de Sursa Video ,către Politia sec 3, rezultatul a fost Autor Necunoscut ( ” se indentifica o persona ce seamănă cu silueta lui Dobre Cristian, dar nu este concludent”- spune Inspector de Caz). Deasemenea in toamna anului 2017 și pe parcurs anului 2018, Dobre Cristian recurge la sicane in Trafic , cu BMW seria 7 , radiat din Germania încă din toamna anului 2016, având Nr T 919 EBE( Bavaria) .De fapt este aceași mașină cu care este filmat și în Agresiunea Fizica produsa in Septembrie 2017.Pe parcursul anului 2018, luna Martie , Potia sec.1, l – a sancționat Contravențional pe Dobre Cristian .Acesta a produs tulburarea liniștii publice în Centru Comercial Era Park, prin faptul că am fost agresat verbal și înjurat in public, urmărit până la ieșirea din Centru , unde am fost nevoit să solicit ajutor Serviciul de Pază și ulterior sa fac apel telefonic la Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here