Fiul deputatului Traian Dobre a batut un iesean in strada, in plina zi, fara nici un motiv

3317
Traian Dobre
Traian Dobre

@ Un iesean si-a oprit motocicleta intr-o parcare pentru a sta de vorba cu o cunostinta, o femeie @ La un moment dat langa motocicleta opreste BMW-ul lui Cristian Dobtre, fiul fostului parlamentar se da jos i-l loveste cu pumnul si cu piciorul dupa care i-i da si cu spray paralizant si pleaca @ In trecut Cristian Dobre a fost acuzat ca a batut o ziarista

Fostul parlamentar PNL si PSD, Traian Dobre ne da lectii de  moralitate pe toate posturile de televiziune dar se pare ca a esuat in ceea ce priveste educatia propriului copil. Directorul Comat SA, Cristian Dobre a fost trimis in judecata si condamnat recent  pentru savarsirea infractiunii de loviri si alte violente si asta deoarece a batut un iesean in plina zi, fara nici un motiv. Astfel, in data de 24.09.2017 in jurul orei 16.30 ieseanul S.C.I si-a parcat motocicleta in parcarea din spatele blocului 901A din municipiul Iasi pentru a sta de vorba cu o femeia. La un moment dat langa motocicleta  ieseanului opreste BMW-ul lui Cristian Dobre care se da jos si fara sa spuna nimic i-l loveste pe S.C.I cu un pumn si un picior dupa care revine la masina scoate spray-ul paralizant si isi pulverizeaza victima. Dupa aceea a plecat. ” În actul de sesizare al instanței s-a reținut, în esență, faptul că la data de 24.09.2017 ,  în jurul orelor 16.30, în timp ce se afla lângă blocul  901A, inculpatul Dobre Cristian i-a aplicat o lovitură cu pumnul în față și cu piciorul în abdomen persoanei vătămate I. S. C si i-a pulverizat spray lacrimogen în zona feței, aceasta suferind leziuni ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform certificatului medico-legal  din 25.09.2017″, au retinut judecatorii ieseni.

In fata instantei victima a declarat ca il cunoaste pe Cristian Dobre ca au prieteni comuni dar nu mai vorbisera demult. La randul sau Cristian Dobre nu a dat declaratii in fata judecatorilor astfel incat nu se stie de ce l-a lovit. Cristian Dobre a recunoscut faptele i-a judecatorii l-au condamnat la o pedeapsa de 1 an si 2 luni cu suspendare si sa presteze 90 de zile de munca in folosul comunitatii. De asemenea Cristian Dobre trebuie sa-i plateasca victimei despagubiri morale de 7.000 lei. Sentinta nu este definitiva. Cristian Dobre a mai fost acuzat si in trecut de acte de violenta printre care si pentru faptul ca a batut o jurnalista. Traian Dobre a fost parlamentar atat din partea PSD cat si de la PNL.

 

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, in descriere făcută de dumneavoastră ,sunt lucruri adevărate .In completare aș dori să menționez faptul că inculpatul Dobre Cristian in perioada 2017-2020, a practicat un soi de terorizare a mea , prin faptul că a telefonat și a transmis mesaje ,peste 8000, cu injurii la adresa mea , in special a Părinților mei .In luna noiembrie 2017 a fost surprins de camerele video al autoturismului personal , dând târcoale și a pus un om al străzii să facă distrugerea autoturismul. La Plângerea penală si însoțită de Sursa Video ,către Politia sec 3, rezultatul a fost Autor Necunoscut ( ” se indentifica o persona ce seamănă cu silueta lui Dobre Cristian, dar nu este concludent”- spune Inspector de Caz). Deasemenea in toamna anului 2017 și pe parcurs anului 2018, Dobre Cristian recurge la sicane in Trafic , cu BMW seria 7 , radiat din Germania încă din toamna anului 2016, având Nr T 919 EBE( Bavaria) .De fapt este aceași mașină cu care este filmat și în Agresiunea Fizica produsa in Septembrie 2017.Pe parcursul anului 2018, luna Martie , Potia sec.1, l – a sancționat Contravențional pe Dobre Cristian .Acesta a produs tulburarea liniștii publice în Centru Comercial Era Park, prin faptul că am fost agresat verbal și înjurat in public, urmărit până la ieșirea din Centru , unde am fost nevoit să solicit ajutor Serviciul de Pază și ulterior sa fac apel telefonic la Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.