Preşedintele unui club de fotbal, condamnat la Iaşi pentru viol! Și-a abuzat fiicele minore (EXCLUSIV)

822
Lica Romulus Tarcuta
Lica Romulus Tarcuta

@ Curtea de Apel Iași a pus punct unui dosar ce descrie unele dintre cele mai groaznice fapte de incest şi viol petrecute în zona Moldovei @ Este dosarul afaceristului băcăuan Romulus Lică Tărcuță, acuzat că și-a obligat fiicele minore să-i facă sex oral @ Judecătoria Bacău l-a condamnat iniţial pe Romulus Lică Tărcuță la 19 ani de închisoare, iar Curtea de Apel Iași a respins ieri apelul afaceristului

Preşedintele unui club de fotbal a fost pedepsit ieri, la Iaşi, pentru viol! „Instanţa respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpatul Romulus Lică Tărcuţă împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Bacău. Definitivă”, au precizat joi, 3 noiembrie 2022, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi. Iniţial, afaceristul băcăuan Romulus Lică Tărcuţă, acuzat că și-a violat fiicele minore a fost condamnat la 19 ani de temniţă.

Ulterior, dosarul a ajuns la Curtea de Apel Iași, după o sentință de strămutare în cazul lui Romulus Lică Tărcuță, președintele clubului de fotbal Inter Fotbal Club Bacău şi patron al unei firme din industria IT. Aşadar, procesul ar fi trebuit să se judece în apel la Curtea de Apel Bacău, dar Romulus Lică Tărcuță a cerut strămutarea, în speranța că, la Iași, va obţine o sentință mai blândă.

Romulus Lică Tărcuță, acuzat că şi-a abuzat sexual fiicele

Faptele de care este acuzat Romulus Lică Tărcuță s-ar fi petrecut în perioada 2014 – 2015. Procurorii l-au trimis în judecată pe 20 februarie 2018 pentru 3 infracţiuni de viol. Conform anchetatorilor, în perioada septembrie – decembrie 2015, Romulus Lică Tărcuță ar fi întreținut 10 acte sexuale orale cu fiica sa de 12 ani.

De asemenea, în vara anului 2014, spun anchetatorii, în timp ce se afla într-o cameră din Hotelul „Rapsodia”, din Botoşani, acesta ar fi forţat-o pe fiica concubinei sale, în vârstă de 12 ani, să întreţină un act sexual oral.

Ce au mai spus anchetatorii despre patronul echipei de fotbal

Oamenii legii au mai susţinut că, în cursul anului 2014, într-un apartament din municipiul Bacău, „profitând de influenţa pe care o avea asupra victimei şi de vârsta fragedă a acesteia, a determinat-o pe persoana vătămată, fiica sa în vârstă de 4 ani la acea dată, să întrețină cu el cu act sexual oral”.

Curtea de Apel Iași a decis ieri respingerea apelului formulat de patronul echipei de fotbal Inter Fotbal Club Bacău.

Afacerist judecat la Iași după ce și-a violat fiicele minore. Una avea doar 4 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.