Afacerist judecat la Iași după ce și-a violat fiicele minore. Una avea doar 4 ani

2299

@ Curtea de Apel Iași a înregistrat recent un dosar care descrie unele dintre cele mai atroce fapte de incest si viol petrecute in zona Moldovei @ Este dosarul afaceristului băcăuan Romulus Lică Tărcuță care și-a obligat cele trei fiice minore să-i faca sex oral @ Judecatoria Bacău l-a condamnat pe Romulus Lică Tărcuță la 19 ani de inchisoare iar dosarul a ajuns in apel la Curtea de Apel Iași unde afaceristul speră sa obtină o sentință mai blandă

Dosarul afaceristului băcăuan care și-a violat toate cele trei fiice minore a ajuns la Curtea de Apel Iași, după o sentință de strămutare pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție (vezi aici). Este vorba despre Romulus Lică Tărcuță, președintele clubului de fotbal Inter Fotbal Club Bacău si patron al unei firme de IT. Pentru faptele abominabile de care este acuzat, Judecătoria Bacău l-a condamnat pe Romulus Lică Tărcuță, la data de 20.05.2020 la o pedeapsă de 19 ani de inchisoare. Procesul ar fi trebuit sa se judece in apel la Curtea de Apel Bacau dar Romulus Lică Tărcuță a cerut strămutarea in speranța că la Iași va obtine o sentință mai blândă.

Si-a abuzat sexual toate cele trei fiice

Faptele de care este acuzat Romulus Lică Tărcuță s-au petrecut in perioada 2014-2015. Prin rechizitoriul  nr. 858/P/2019 procurorii Parchetului de pe langa  Judecatoria Bacau l-au trimis in judecata la data de 20.02.2018 pentru savarsirea a 3 infractuni de viol. Astfel, in perioada septembrie – decembrie 2015, Romulus Lică Tărcuță a întreținut 10 acte sexuale orale cu o fiica sa de 12 ani. De asemenea, în vara lui  2014 in in timp ce se afla intr-o camera din Hotelul Rapsodia din Botosani a fortat-o pe fiica concubinei sale sa, in varsta de 12 ani sa intretina un act sexual oral. In plus, în cursul anului 2014 intr-un apartament din municipiul Bacău de pe strada Margaretelor „profitand de influenta pe care o avea asupra victimei si de varsta frageda a acesteia a determinat- o pe persoana vatamata T.M.M, fiica sa in varsta de 4 ani la acea data sa intrețină cu el cu act sexual oral”.

Curtea de Apel Iași a stabilit pentru data de 26 mai a.c judecarea cererii de apel formulate de Romulus Lică Tărcuță, care spera sa nu ramana cu sentinta de 19 ani de inchisoare primita la Bacău.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.